CTP îl atacă pe Eugen Teodorovici: ”Mârșăvii de derbedeu de cartier”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 21:18
CTP îl atacă pe Eugen Teodorovici: ”Mârșăvii de derbedeu de cartier”
CTP este de părere că Eugen Teodorovici ar trebui ignorat de presă după o afirmație făcută la spatele lui Florin Cîțu. Sursa foto: evz.ro

Cristian Tudor Popescu a răbufnit în emisiunea „Cap limpede” în legătură cu acuzațiile pe care Eugen Teodorovici le-a făcut săptămâna trecută despre actualul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu. Jurnalistul este de părere că fostul ministru de finanțe nu merită să fie luat în calcul de presă.

Cristian Tudor Popescu, vorbe grele la adresa fostului ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici

Analistul politic CTP este contrariat de o afirmație pe care Eugen Teodorovici a făcut-o despre Florin Cîțu. Mai exact, fostul ministru al Finanțelor a trecut prin spatele lui Cîțu când acesta dădea declarații presei și a strigat fără să se ferească de camere: „Trage o liniuță la Guvern! Vezi că iese praful pe nas!”

Această afirmație l-a stârnit pe jurnalistul român care a declarat că o asemenea persoană ar trebui ignorată total de presă numindu-l ”marțafoi odios”. Totodată, CTP a adăugat că Eugen Teodorovici excelează prin „mârșăvii de derbedeu de cartier”.

„Presa ar trebui să-l ignore pe acest marțafoi odios. Faptul că-i comentează toate aceste mârșăvii de derbedeu de cartier e în favoarea individului. Presa ar trebui să nu-l mai bage în seamă nicio secundă: Da, domnule, zi!”, a spus Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap limpede”, de vineri seara, 13 decembrie.

Jurnalistul nu are o părere bună nici despre fosta șefă PSD Viorica Dăncilă

CTP a luat-o la rost și pe Viorica Dăncilă spunând același lucru ca și despre Teodorovici, să fie ignorată de jurnaliști. Analistul politic spune că fosta șefă PSD nu face altceva decât să debiteze formule propagandistice.

„Pe Dăncilă, de pildă, oare de ce o mai întreabă presa în legătură cu Standard & Poor’s? De ce o întreabă pe Dăncilă, domnule? De ce o mai bagă în seamă?” se întreabă gazetarul, potrivit digi24.ro.

„Doamna ce să mai facă? Dă drumul la flașnetă imediat, cu papagalul Coco, flașneta pe care am auzit-o de atâtea ori! De ce o mai întrebați domnule? Nu mai are nici funcție acum. Că și la femei, la doamne, acolo, văd că pătrunde greu”, a mai spus CTP în cadrul aceleiași emisiuni.

În altă ordine de idei, între Viorica Dăncilă și Carmen Dan a început un adevărat război. Odinioară prietene și vecine de bloc la Videle, cele două femei au fost nu numai colege în PSD, ci și protejatele lui Liviu Dragnea.

Însă situația s-a schimbat după ce Viorica Dăncilă a demis-o pe Carmen Dan de la ministerul de Interne. Și ca situația să ia și mai multă amploare vineri, 13 decembrie, în calitate de șefă a organizației de femei, Viorica Dăncilă nu a invitat-o la ședință pe cea care i-a fost ministru la Interne.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×