CTP, după mesajul lui Liviu Dragnea de 1 Decembrie: “Nu va renunţa la întoarcerea în politică”

CTP, după mesajul lui Liviu Dragnea de 1 Decembrie: “Nu va renunţa la întoarcerea în politică”
CTP, reacție tranșantă la mesajul transmis de Liviu Dragnea de 1 Decembrie. Sursa foto: digi24.ro

Cristian Popescu a comentat în stilul său caracteristic mesajul transmis de Liviu Dragnea cetățenilor români, cu ocazia Zilei Naționale. Jurnalistul consideră că fostul lider al Partidului Social Democrat ne oferă astfel o nouă mostră de „tupeu” și, totodată, ne „avertizează” că nu are de gând să renunțe la viața politică, deși se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Reacția lui CTP la mesajul transmis de Liviu Dragnea de 1 Decembrie

Dl Dragnea a fost întotdeauna un ayatollah al tupeului, e cunoscuta prostire în față pe care o practică și din pușcărie. E atât de simplu să îi arunci în față câteva dintre crimele pe care le-a comis cât a fost la putere împotriva poporului român și a României în lume. Dar nu e cazul.

Doar putem să ne întrebăm de ce face asta și răspunsul e unul singur: pentru că dl. Dragnea nu a renunțat și nu va renunța niciun moment la întoarcerea în politică și la lupta pentru putere. De aceea mai dă câte un mesaj: sunt aici și poate mă întorc și vreau să fiu șef din nou, asta e tot”, a declarat CTP la Digi 24.

Liviu Dragnea: „La mulți ani, România, țara mea dragă!”

În primul său mesaj public de după condamnarea la închisoare, Liviu Dragnea a ținut să transmită gândurile sale bune tuturor cetățenilor români, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. În plus, fostul președinte PSD a subliniat faptul că „a sacrificat tot” de dragul țării noastre și a renunțat la multe momente alături de familie.

La mulți ani, România, țara mea dragă! Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață. De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău! Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții.

Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți! Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi! Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine. Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine. La mulți ani, România!, este textul postat pe contul de Facebook al lui Liviu Dragnea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×