Eugen Teodorovici, dialog incomod cu o jurnalistă: „Să-ți văd ochii! Ești liberă diseară?” VIDEO

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 21:55
Eugen Teodorovici, dialog incomod cu o jurnalistă: „Să-ți văd ochii! Ești liberă diseară?” VIDEO
Eugen Teodorovici, dialog incomod cu o jurnalistă *foto: hepta.ro

Guvernul Dăncilă a picat după votul moțiunii de cenzură de joi, 10 octombrie, în urma căruia 238 de parlamentari, printre care și mai mulți deputați PSD, au cerut ca acest guvern să cadă. Unul dintre miniștrii cei mai vizibili ai guvernului este cel al Finanțelor, Eugen Teodorovici. Acesta a avut o reacție necontrolată în timpul votului moțiunii de cenzură când a abordat fără prejudecăți o tânără jurnalistă pe care a invitat-o în oraș.

Eugen Teodorovici a luat peste picior o jurnalistă pe holurile Parlamentului

Jurnalistul Răzvan Zamfir, realizator al emisiunii „Bună, România!” a anunțat pe facebook că ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, i-a făcut avansuri uneia dintre colegele sale. „Teodorovici catre o jurnalista: „Sa-ti vad ochii, esti libera diseara?” Difuzam astazi, la #BunaRomania, inregistrari in exclusivitate cu Orlando in timp ce – nu sunt jurist, dar pot sa arunc o privire peste lege – pare ca hartuia sexual o ziarista”, a scris Zamfir, pe facebook.

Ulterior, secvență a fost prezentată la emisiunea de pe postul de televiziune B1. În video se vede cum Teodorovici o invită pe tânără la o cafea, pentru ca apoi să o ia peste picior cu mai multe replici care s-au vrut a fi amuzante. VEZI VIDEO AICI

Eugen Teodorovici, dialog incomod cu o jurnalistă
Eugen Teodorovici, dialog incomod cu o jurnalistă *foto: hepta.ro

Amantele lui Eugen Teodorovici i-au făcut probleme ministrului

Eugen Teodorovici a fost căsătorit până în 2010 cu Florentina Costache, de care ar fi divorțat după o perioadă foarte tensionată. Europa Liberă arată însă că cei doi nu au făcut partajul și că nu și-au împărțit averea. De altfel, în declarația de avere a lui Teodorovici încă apare că ar deține mai multe proprietăți cu fosta soție.

În același timp, Teodorovici este cunoscut ca un adevărat crai al politicii românești. El a fost surprins de paparazzi în 2013, alături de o tânără. De asemenea, recent, cei de la lumeapolitica.ro au prezentat o înregistrare audio în care Loredana Constantin, amanta lui Teodorovici de la ministerul Fondurilor Europene, vorbea cu o altă femeie despre amantele din politica românească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×