Eugen Teodorovici a lămurit metafora privind „cur**le blonde”: „Mă refeream la ultimele achiziții făcute de PSD”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 15:23
Eugen Teodorovici a lămurit metafora privind „cur**le blonde”: „Mă refeream la ultimele achiziții făcute de PSD”
Eugen Teodorovici a lămurit metafora privind „cur**le blonde” și a discutat despre adeziunea lui Cozmin Gușă la PSD *foto: gov.ro

Fostul ministru al Finanțelor a făcut furori marți, la audierile din comisii, atunci când a vorbit despre faptul că „îi plac cur**le, dar nu cele blonde” în timp ce la comisie se afla ministrul propus, senatorul liberal Florin Cîțu. Eugen Orlando Teodorovici susține că a fost o metaforă prin care făcea referire la „ultimele achiziții din PSD”, aluzie la jurnalistul Cozmin Gușă, cel care s-a întors în rândurile social-democraților după mai bine de 15 ani.

Eugen Teodorovici, „cur**le blonde” și ultimele achiziții ale PSD-ului

Într-o intervenție telefonică avută la Digi 24, Teodorovici a vorbit despre metafora pe care a avut-o la audierea lui Florin Cîțu: „A fost o metaforă pentru că îmi doresc ca în politica românească să nu mai fie astfel de caractere. Mă refer în special la ultimele achiziții făcute de PSD. Și lumea se întreabă de ce s-au făcut astfel de achiziții, pentru că oricum nu ne onorează, mai ales că sunt persoane care au criticat vehement toți membrii PSD cât timp au fost la guvernare și care s-au dovedit a fi false”. 

Întrebat dacă se referă la Cozmin Gușă, patronul Realitatea Tv care a semnat luni adeziunea la PSD, Teorodovici a spus:
Vă referiți la Cozmin Gușă?
– Dacă așa îl cheamă pe el, da. A fost o exprimare metaforică și vă rog să nu mai trunchiați, să nu mai luați mot-a-mot tot ceea ce se spune.
Păi sunteți numărul 2 din partid. Nu aveți un cuvânt de spus?
– Se pare că am trecut din lac în puț. Nu s-au făcut deloc consultări. Îmi doresc să fie tot mai multe adeziuni, dar o consultare în prealabil ar fi fost bună. Nici Viorica Dăncilă nu știa de adeziunea lui Gușă.”

Eugen Teodorovici a lămurit metafora privind „cur**le blonde” și a discutat despre adeziunea lui Cozmin Gușă la PSD
Cozmin Gușă a semnat luni adeziunea la PSD, alături de primarul sectorului 1, Dan Tudorache și de Paul Stănescu *foto: facebook

Cozmin Gușă s-a întors în PSD, după 15 ani

Luni, 28 octombrie, primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a postat pe facebook o fotografie alături de Cozmin Gușă și de Paul Stănescu, cu mesajul „prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă”. Ulterior, Tudorache a publicat la comentarii și adeziunea lui Cozmin Gușă la PSD, care este datată 28 octombrie 2019. Prezența lui Gușă în PSD nu este agreată nici de Lia Olguța Vasilescu: „Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în partid să ajungă la acel scor la europarlamentare”.

Gușă s-a întors în PSD, acolo unde a ocupat funcția de secretar general în perioada în care președintele partidului era Adrian Năstase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×