Epidemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap Claudiei Ghițulescu! Interpreta de muzică populară nu a mai putut divorța: „S-a amânat”

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
13/04/2020, 18:17
Epidemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap Claudiei Ghițulescu! Interpreta de muzică populară nu a mai putut divorța: „S-a amânat”
Claudia Ghițulescu nu poate divorța pentru moment de soțul care i-a fost infidel. Sursa foto: dcnews.ro

Înșelată de fostul soț, Claudia Ghițulescu a încercat să urgenteze procedurile de divorț, din dorința de a redeveni o femeie liberă cât mai repede posibil. Din păcate pentru ea și toți cei care visează să-i cucerească inima, frumoasa interpretă de muzică populară va trebui să mai aștepte o vreme până să-și redobândească statutul de „burlăciță”.

În acte, Claudia Ghițulescu este în continuare soția bărbatului care a înșelat-o

Măsurile luate de autorități pentru a stopa răspândirea noului tip de coronavirus au făcut ca procesul să se amâne pe termen nedeterminat. În ciuda acestei situații, este doar o chestiune de timp până când Claudia va pune capăt căsniciei cu bărbatul care i-a trădat încrederea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

După nici doi ani de la nuntă, fostul soț și-a refăcut viața în brațele unei tinere de doar 20 de ani, astfel că șansele unei eventuale împăcări sunt, mai degrabă, de domeniul absurdului, având în vedere că cei doi au preferat să nu mai păstreze legătura.

Interpreta de muzică populară își dorește să petreacă Paștele alături de părinți

De când se află în autoizolare, Claudia Ghițulescu are timp să se dedice întru totul pasiunilor și lucrurilor care o fac fericită. Face sport cât poate de des și chiar a reușit să scape de kilogramele în plus, ceea nu poate decât să o bucure, în condițiile în care se apropie Paștele. Și dacă tot a venit vorba de Învierea Domnului, îndrăgita interpretă de muzică populară plănuiește să petreacă aceste zile speciale în compania părinților săi.

Divorțul s-a amânat, noi nu mai vorbim. Am lăsat în urmă trecutul, privesc cu optimism spre viitor. M-am vindecat frumos, fac de toate în izolare. Am slăbit, fac sport, gătesc ciorbe, supe creme din legume, fac curat printre costumele populare și haine, am lansat un parfum special care îmi poartă numele.

Am filmat un videoclip înainte să intru în izolare la piesa „Nu te da bătut, nu te lăsa”, am filmat pentru emisiuni, mă duc cu hârtie specială la televiziuni.

De Paște mă duc acasă, n-am vrut să merg până acum pentru că tata are diabet, eu sunt cu imunitatea scăzută după ce am pierdut sarcina anul trecut. Dar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă, o altă viață”, a dezvăluit Claudia Ghițulescu într-un interviu acordat recent.

Chiar dacă nu va putea divorța prea curând, artista nu își face griji, pentru că are de gând se rezolve totul imediat ce țara noastră va scăpa de boala care o amenință.

Pentru că nu și-a putut ierta bărbatul care înșelat-o și i-a provocat o durere sufletească de neimaginat, frumoasa brunetă este hotărâtă să devină cât de curând o femeie liberă și în acte.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×