După 4 ani de încercări, Claudia Ghițulescu a rămas însărcinată. Prima imagine cu burtica. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/03/2019, 15:42
După 4 ani de încercări, Claudia Ghițulescu a rămas însărcinată. Prima imagine cu burtica. FOTO
Claudia Ghițulescu va deveni mamă

Primăvara a venit cum nu se putea mai bine pentru Cristina Ghițulescu. Frumoasa interpretă de muzică populară a aflat că va deveni mamă. După 4 ani în care a făcut tot posibilul să rămână însărcinată, iată că în cele din urmă norocul i-a surâs.

Claudia Ghițulescu este în culmea fericirii. Va deveni mamă

Cântăreața a păstrat informația în cel mai mare secret, dar acum s-a hotărât să împărtășească fanilor săi fericita veste, într-un mod inedit. Enigmatică și subtilă, solista de muzică populară  a postat recent o imagine ce-i trădează burtica de graviduță.

Frumoasa cântăreață nu și-a mai putut ascunde burtica de graviduță
Frumoasa cântăreață nu și-a mai putut ascunde burtica de graviduță

Este o artistă cunoscută și îndrăgită de mare parte dintre iubitorii de folclor. Deși în plan profesional totul merge ca pe roate, Claudia Ghițulescu visează de vreme bună să devină mămică. A consultat mai mulți medici, fiind dispusă să facă orice pentru a rămâne însărcinată.

Este aproape de-ași vedea visul devenit realitate

”Mi-am dorit familie şi copii de când mă ştiu. După ce am făcut nunta, trebuia să se întâmple şi… am mers să fac analize. Anul trecut analizele erau ok, apoi am mers la un doctor şi mi-a aruncat dosarul pe masă. M-am dus şi a două oară şi am ieşit plângând de la doctor. Am mers la un alt doctor mi-a spus un diagnostic, am ieşit plângând şi de acolo”.

Claudia Ghițulescu este în culmea fericirii
Claudia Ghițulescu este în culmea fericirii

Am fost la alt doctor, mi-a spus că am un chist care poate fi operat, m-am programat la operaţie şi mi s-a spus că nu am niciun chist. Am fost în total la 10 doctori şi nimeni nu mi-a spus acelaşi lucru. Am fost la un alt medic care mi-a dat vitamine şi m-a pus să îmi fac analizele uzuale. Am o mare lipsă de fier, anul trecut valoarea era normală. Iau fier fiole şi pare că sunt un alt om, de când am descoperit sunt mai liniştită” ,s-a destăinuit Claudia Ghițulescu într-un interviu acordat anul trecut.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×