Cântăreață de muzică populară, condamnată la 2 ani de închisoare, în urma unui accident mortal

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 16:22
Cântăreață de muzică populară, condamnată la 2 ani de închisoare, în urma unui accident mortal GALERIE FOTO
Cântăreața de muzică populară a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare

O cântăreață de muzică populară a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare, în urma unui accident mortal. Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins apelul formulat de Irina Maria Birou, care în 2016 a lovit mortal cu mașina un bătrân de 83 de ani.

Accidentul s-a produs în luna septembrie a anului 2016, atunci când cântăreața de muzică populară Irina Maria Birou a lovit mortal cu mașina un bătrân de 83 de ani în localitatea Moi, comuna Bâlteni. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a fost pur și simplu decapitat. Prima sentință a fost dată de Judecătoria Târgu-Jiu, care a condamnat-o la 2 ani de închisoare cu suspendare, însă artista a formulat apel, sperând să primească o pedeapsă mai blândă.

Irina Maria Birou va trebui să plătească rudelor victimei suma de 60.000 de lei
Irina Maria Birou va trebui să plătească rudelor victimei suma de 60.000 de lei

Cântăreața de muzică populară a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare

„Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani. Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie să anunţe schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”, se rată în decizia dată de judecătorii primei instanțe.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au decis să păstreze condamnarea de 2 ani de închisoare cu suspendare primită de cântăreața de muzică populară, decizia fiind una definitivă. Irina Maria Birou va trebui să plătească rudelor victimei suma de 60.000 de lei, cu titlu de daune morale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×