Enrique Iglesias, tată pentru a treia oară! Anna Kournikova a născut o fetiță

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/02/2020, 15:04
Enrique Iglesias, tată pentru a treia oară! Anna Kournikova a născut o fetiță
Enrique Iglesias, în momentul în care și-a strâns pentru prima dată fetița în brațe. Sursa foto: Instagram

Enrique Iglesias este în culmea fericirii, pentru că iubita sa, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, a dat naștere celui de-al treilea copil al cuplului. Este vorba despre o fetiță superbă care a văzut lumina zilei recent, anunțul fiind făcut chiar de fericiții părinți prin intermediul rețelelor de socializare. Și nu oricum, ci printr-o postare care vine la pachet cu primele imagini ale micuței prințese, spre încântarea celor care le urmăresc activitatea în mediul online.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova, părinți pentru a treia oară

My Sunshine 30.01.2020 (n.r. Raza mea de soare)”, a fost mesajul scurt, dar extrem de sugestiv, postat de cei doi părinți pe Instagram. Și, judecând după descrierea care a însoțit imaginile emoționante, putem spune că noul membru al familiei a venit pe lume chiar în penultima zi a lunii ianuarie.

Discreți din fire, Enrique Iglesias și frumoasa lui iubită au încercat de-a lungul timpului să-și țină povestea de dragoste cât mai departe de ochii curioșilor. Așa s-a întâmplat chiar și atunci cânt frumoasa blondină a rămas însărcinată pentru a treia oară, cei doi preferând să păstreze secretul până în ultimul moment, când fetița a văzut lumina zilei.

Deși sunt împreună de 17 ani, Ana Kournikova și Enrique Iglesias nu s-au căsătorit niciodată

Nu puține au fost vocile care au susținut de-a lungul timpului că Enrique Iglesias și Ana Kournikova formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri ale showbiz-ului internațional. Chiar dacă sunt împreună de aproape 17 ani și au trei copii, nu s-a pus niciodată problema căsătoriei.

De altfel, într-un interviu acordat recent, latino loverul a vorbit deschis despre relația sa, dar și despre motivele pentru care nu și-a dus până acum iubita în fața altarului. „Căsătoria nu definește fericirea într-un cuplu. Asta nu înseamnă că sunt contra căsătoriei. Nici pe departe!”, a declarat megastarul.

Mi se pare minunat să faci acest pas, dacă asta îți dorești cu adevărat. Ceea ce vreau eu să punctez este că actele nu te fac mai fericit. Cunosc soți și soții care sunt triști în mariajul lor.

Dacă nu te căsătorești nu este nimic ciudat, nu înseamnă că nu o să fii fericit și dacă o faci, nu înseamnă că te vei apropia mai mult de partener”, a mai spus Enrique Iglesias.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×