Milla Jovovich a născut! Actrița din „Resident Evil” a adus pe lume al treilea copil

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/02/2020, 14:45
Milla Jovovich a născut! Actrița din „Resident Evil” a adus pe lume al treilea copil
Milla Jovovich a născut. Sursa foto: thewrap.com

Actriţa Milla Jovovich a născut al treilea copil al său! Renumita actriță este căsătorită cu regizorul Paul W. S. Anderson, producătorul francizei cinematografice „Resident Evil”, informează gala.fr, potrivit Mediafax.

Milla Jovovich a născut al treilea copil

Cea carea făcut publică venirea berzei este chiar fiica cea mare a acriței Milla Jovovich, Ever Gabo. Aceasta a postat pe contul ei de pe rețeaua de socializare online Instagram o fotografie cu familia mărită.

Instantaneul a fost făcut chiar la maternitatea unde mama ei a adus pe lume cel mai nou membru al familiei. Fetița în vârstă de 11 ani apare alături de părinți, sora mijlocie, Dashiel Edan, în vârstă de 4 ani, dar și de bebelușul născut duminică.

Milla Jovovich a născut
Milla Jovovich a născut

Milla Jovovich este căsătorită cu producătorul francizei cinematografice „Resident Evil”

Din imagine se vede cât sunt de fericiți cu toții de venirea pe lume a celei mici. Nașterea micuței vine după ce actrița a trecut printr-un moment tare neplăcut.

În 2017, actrița a fost nevoită să sufere un avort terapeutic pe când era însărcinată în patru luni și jumătate. Actrița Milla Jovovich a recunoscut ulterior că a trecut printr-o depresie gravă, în urma avortului respectiv.

Actrița Milla Jovovich şi-a întâlnit jumătatea în anul 2002, chiar pe platourile de filmare ale peliculei „Resident Evil”. Cei doi s-au logodit un an mai târziu. După ceva probleme apărute în cuplu, timp în care s-au și separa pentru un timp, actrița și regizorul au avut primul copil în 2007, iar, în 2009, Jovovich şi Anderson s-au căsătorit.

Milla Jovovich este un fost manechin ucrainean de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum „Al cincilea element” şi cele din franciza „Resident Evil”, regizate de soţul ei.

Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum „Întoarcerea la laguna albastră”, „Marea ameţeală”, „Hotelul de 1 milion de dolari”, „Păpuşa” şi „Ultraviolet”. Printre proiectele ei cinematografice se mai numără lungmetrajul „Stone”, în care a jucat împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului „Cei trei muschetari”, regizat de Paul W.S. Anderson, în care interpretează rolul Milady de Winter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×