Fotomodele celebre nemachiate. Cele mai frumoase femei din lume fără machiaj. Galerie FOTO

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
16/01/2019, 12:15
Fotomodele celebre nemachiate. Cele mai frumoase femei din lume fără machiaj. Galerie FOTO GALERIE FOTO

Suntem obișnuiți să vedem fotomodele și celebrități complet schimbate, care poartă un machiaj luminos și coafuri frumoase. Cu toate acestea, unele celebrități nu ezită să apară în public fără pic de machiaj. Așa putem ști  sigur că cele mai frumoase femei din lume sunt la fel de fermecătoare și fără produse cosmetice.

Astfel, te invităm să arunci o privire în GALERIA FOTO  în care veți găsi fotografii cu cele mai frumoase staruri internaționale. Aici veți putea vedea cât de frumoase sunt în cele mai naturale impostaze aceste doamne și domnișoare. Femeile de la Hollywood au o ofertă nelimitată de specialiști în frumusețe, makeup artiști, stiliști și experți în arta photoshop – pentru a le transforma în zeițe.

Fotomodele nemachiate! Cum arată cele mai frumoase femei din lume fără machiaj

Tyra Banks - Fotomodele celebre nemachiate. Cele mai frumoase femei din lume fără machiaj. Galerie FOTO
Tyra Banks – Fotomodele celebre nemachiate. Cele mai frumoase femei din lume fără machiaj. Galerie FOTO

Dacă dăm un „ochi” prin reviste putem vedea fotografii retușate, care pot scădea stima de sine și băga în depresie orice femeie. Din fericire, am văzut o schimbare în ultima perioadă în modul în care celebritățile se portretizează pe propriile lor rețele de socializare.

Femeile celebre se îmbărbătează singure, dar și pe fanele lor, împărtășindu-și cu acestea fotografii fără machiaj. Deși multe aspecte ale vieții lor nu sunt relatabile pentru noi, există câteva care ne interesează și ne fac să citim despre acestea. Purtarea machiajului nu este practică în orice minut al vieții noastre, iar următoarele femei celebre au demonstrat asta prin postările lor din social media.

Vedetele pe rețelele de socializare

Milla Jovocich – Fotomodele celebre nemachiate. Cele mai frumoase femei din lume fără machiaj. Galerie FOTO

Atunci când campaniile hashtag-urilor #NoMakeup și #wokeuplikethis au început să ia amploare pe rețelele de socializare, celebritățile s-au grăbit „să sară la bord”. Hashtag-ul a provocat și parodii haioase, precum „Girl, You Do not Need No Makeup” de  Amy Schumer. Multe dintre celebritățile de la Hollywood au primit cu brațele deschise această propunere și au început să își posteze în mod EXCLUSIV fotografii fără machiaj.

Ani întregi celebritățile s-au afișat pe covoarul roșu cu cele mai fancy haine și cele mai „violente” machiaje, care au devenit o inspirație pentru makeup artiștii profesioniști sau amatori. Printre aceștia există și norocoși care și-au deschis linii personale de produse cosmetice în colaborare cu nume mari din industria frumuseții, precum Revlon sau Maybelline.

Alte vedete s-au prezentat la evenimente importante fără machiaj, precum Alicia Keys, care a ales să vină naturală la premiile Grammy. Celebritățile au început să arate lumii că nu sunt perfecte!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×