Transformarea radicală suferită de Roxana Vancea la Exatlon. Cum arăta fără machiaj

Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/10/2018, 15:29
Transformarea radicală suferită de Roxana Vancea la Exatlon. Cum arăta fără machiaj GALERIE FOTO
Roxana Vancea, a suprins prin apariția fara machiaj la exatlon

Roxana Vancea este concurentă la show-ul de televiziune Exatlon, unde regulamentul strict cere ca femeile să renunțe la orice tip de machiaj, iar fără trusa de farduri, bruneta pare că este altă persoană, spun fanii emisiunii.

Cât de schimbată este fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” fără trucurile de înfrumusețare ? Cu toate că într-un interviu oferit pentru Antena Stars a declarat că nu se machiază atât de des, se pare că urmăritorii emisiunii exatlon sunt de părere că tocmai atâta machiaj i-au făcut trăsăturile să pară schimbate drastic.

Roxana Vancea, de nerecunoscut fără machiaj

Roxana Vancea, una din cele mai sexy femei din showbiz s-a retras pentru o lungă perioadă din atenția camerelor de filmat, timp în care a fost antrenoare de fitness. Acum a revenit în forță pe micile ecrane pentru emisiunea sportivă Exatlon. Aceasta a trebuit să îndure câteva reguli și antrenamente stricte, însă cea mai grea pentru femeile care apar la televizor este cea a renunțării la make-up.

Roxana Vancea, fără machiaj la emisiunea exatlon
Roxana Vancea, fără machiaj la emisiunea exatlon

Fanii emisiunii au mărturisit că Roxana Vancea nu arată deloc așa au crezut până de curând, petru că aceștia rar au vazut-o într-o asemenea conjunctură. Deși bruneta a recunoscut în trecut că nu prea se folosește de arta machiajului, pare că și înainte purta mici îmbunătățiri într-un stil mai natural cum ar fi: un fard de sprâncene sau un corector.

Roxana Vancea, apariții fără pic de machiaj la emisiunea sportivă
Roxana Vancea, apariții fără pic de machiaj la emisiunea sportivă

„Nu îmi amintesc sincer când m-am machiat ultima oară. Cred că la o şedinţă foto sau la un eveniment. Nu mă machiez în viaţa de zi cu zi, pentru că îmi petrec majoritatea timpului în sala de fitness. Făcând foarte mult sport şi stând foarte mult în sală mereu avem nevoie să ne întreţinem tenul şi pielea în general.

 Roxana Vancea, fără pic de îmbunătățire estetică
Roxana Vancea, fără pic de îmbunătățire estetică

Astăzi o să fac o mască pe care eu o fac aici de obicei. Este cu aur. Cu aur!! Cu aur, da. Eu sunt oricum? Sunt preţioasă, trebuie să îmi fac o mască pe măsură. Fac masaje anticelulitice.Eu degaba mă duc la sală. Degeaba dorm la sală?”,  a spus în trecut Roxana Vancea în ipostaza lipsei de machiaj la un interviu în cadrul unui eveniment monden.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×