Enrique Iglesias își serbează ziua de naștere! Câți ani împlinește vedeta!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/05/2018, 13:02
Enrique Iglesias își serbează ziua de naștere! Câți ani împlinește vedeta!
Enrique Iglesias își serbează ziua de naștere

Enrique Iglesias își sărbătorește pe data de 8 mai ziua de naștere. Născut pe data de 8 mai 1975, fiul celebrului Julio Iglesias și al jurnalistei de origine filipineză Isabel Preysler, împlinește 43 de ani!

Enrique a debutat odată cu apariția albumului care îi poartă numele, lansat în anul 1995. Discul s-a bucurat de succes în Europa latină, fiind comercializat în peste șase milioane de exemplare. Până în anul 2000, Enrique a mai lansat două albume în limba spaniolă: Vivir (1997) și Cosas del Amor, dar și unul în limba engleză, intitulat Enrique.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Enrique Iglesias își serbează ziua de naștere alături de gemenii săi

Cele trei materiale discografice au primit peste unsprezece discuri de platină și au fost comercializate în 17 milioane de exemplare. Este căsătorit cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, cu care are o relație de 16 ani, și anul trecut au devenit părinți de gemeni.

Închide ×