Emoții mari pentru Ruby. Cum a reacționat cântăreața când a aflat rezultatul testului COVID-19. Video

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/05/2020, 14:51
Emoții mari pentru Ruby. Cum a reacționat cântăreața când a aflat rezultatul testului COVID-19. Video
Emoții mari pentru Ruby. Cum a reacționat cântăreața când a aflat rezultatul testului COVID-19. Sursa foto: Instagram.com

Frumoasa brunetă Ruby s-a testat zilele trecute pentru coronavirus, iar acum a venit și rezultatul. Cântăreața a trecut prin emoții uriașe, cel care i-a dat vestea fiind chiar PR-ul acesteia, Alex. Reacția artistei a fost una de-a dreptul fabuloasă.

Cântăreața Ruby, dezvăluiri despre rezultatul testului COVID-19

Emoții mari pentru Ruby care de aproximativ 3 săptămâni tușește foarte tare, ajungând să-și facă testul pentru noul tip de coronavirus. Rezultatul a venit astăzi, 7 mai, artista postând în mediul online reacția pe care a avut-o când a aflat dacă este sau nu infectată cu acest virus.

Alex, PR-ul vedetei, a fost alături de ea și a susținut-o în fiecare secundă. Acesta a început să sară de bucurie când a aflat că Ruby nu este infectată cu virusul din China, în ciuda faptului că tușește și-i curge nasul.

Reacția artistei când a aflat că nu are coronavirus

„Nu ai, nu ai!”, a putut fi auzit Alex, în timp ce sărea de bucurie, în spatele cântăreței.

„Sunt sănătoasă tun, prieteni. V-am zis că am 15.000 de anticorpi? La revedere, coronavirus” a spus și Ruby, în timp ce rupea fișa cu rezultatul testului COVID-19.

„Slavă Domnului că putem glumi despre asta acum, dar sunt convinsă și văd în fiecare zi la știri că mulți dintre noi se confruntă cu virusul acesta, unii deja l-au depășit. 

De pe 15 mai putem să ieșim cu toții afară, dar haideți să avem mai multă grijă decât am avut până acum pentru că ar fi tragic să ne confruntăm cu al doilea val de coronavirus.

Ar fi tragic ca după toată perioada asta în care cu toții am stat cuminți și am ascultat regulile impuse de autorități. Ar fi tragic să intrăm în contact cu virusul chiar din prima zi”, a spus cântăreața pe canalul de Youtube.

Reacția artistei a fost postată pe canalul de Youtube, unde a strâns în numai câteva ore peste 9.600 de vizualizări. Fanii cântăreței s-au bucurat de vestea primită și chiar i-au dat sfaturi în privința tusei persistente.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×