Emma Zeicescu și Claudiu Popa, decizie importantă în dosarul în care erau acuzați pentru deținere și consum de droguri

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/11/2018, 15:41
Emma Zeicescu și Claudiu Popa, decizie importantă în dosarul în care erau acuzați pentru deținere și consum de droguri GALERIE FOTO
Cei doi jurnalişti au scăpat de acuzaţiile de deţinere şi consum de droguri. Emma Zeicescu și Claudiu Popa

Jurnaliştii Emma Zeicescu şi Claudiu Popa au fost achitaţi în dosarul în care DIICOT îi învinuia de deţinere şi consum de droguri la un festival din Buftea. Conform deciziei instanţei, în cazul Emmei s-a decis clasarea cauzei iar pentru fostul iubit al acesteia, Claudiu Popa, s-a decis renunţarea la urmărirea penală, după ce jurnalistul şi-ar fi recunscut fapta.

Procurorii DIICOT i-a trimis pe cei doi la Agenţia Naţională Antidrog pentru consiliere, după cum prevede legea pentru cei care sunt acuzaţi de deţinere sau consum de droguri. În cadrul acestei etape se stabileşte profilul de consumator al persoanei puse sub învinuire.

DIICOT, decizie în dosarul pentru consum de droguri din care fac parte Emma Zeicescu şi Claudiu Popa

„Renunțarea la urmărirea penală față de suspectul Popa Claudiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 republicată.

Clasarea cauzei sub aspectul savarșirii infracțiunii de trafic ilicit droguri de risc, prev. de art. 2 alin . l din Legea nr. I 43/2000. Sesizarea judecatorului de camera preliminară de la Tribunalul Ilfov, in vederea confirmarii renuntarii la urmarire penala dispusă prin prezenta ordonanta, sens în care, un exemplar al ordonanței, verificata potrivit art 318 alin. (10) din Codul de procedura penala, și dosarul cauzei se transmit în termen de 10 zile de la data emiterii ordonanței judecatorului de cameră preliminara de la Tribunalul Ilfov. Se stabilesc cheltuieli judiciare în cuantum de 600 lei, în sarcina suspectului Popa Claudiu Constantin. Ordonanța se comunică, în copie, suspectului Popa Claudiu Constantin”, se arată în decizia instanţei.

Astfel, Emma Zeicescu şi Claudiu Popa au scăpat de acuzaţiile de consum de droguri.

Jurnalista Emma Zeicescu a scăpat de acuzaţiile de consum de droguri. În fotografie aceasta zâmbeşte larg
Jurnalista Emma Zeicescu a scăpat de acuzaţiile de consum de droguri

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×