Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV, ediția de vineri, 4 octombrie

Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV, ediția de vineri, 4 octombrie
Emisiunea Vocea României continuă cu a cincea ediție pe nevăzute în seara aceasta. Sursa foto: romaniatv.net

Emisiunea muzicală „Vocea României” va continua în seara aceasta cu a cincea rundă de audiții pe nevăzute. Telespectatorii vor putea urmări de la ora 20:00 noi concurenți care vor lupta pentru întoarcerea scaunelor pe care stau cei patru jurați Horia Brenciu, Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

Emisiunea Vocea României Live Stream, ediția de vineri, 4 octombrie. O concurentă va interpreta una dintre melodiile Irinei Rimes 

„Vocea României” aduce spectacolul mai aproape în seara acesta de la ora 20:30. Emisiunea difuzată la Pro TV va scoate la suprafață noi concurenți cu talente spectaculoase. Horia, Tudor, Smiley și Irina vor avea parte de un spectacol puternic, iar concurenții vor lupta cu toate forțele pentru întoarcerea scaunelor. Nici jurații nu se vor lăsa mai prejos și vor exista câteva schimburi de replici savuroase. Tudor Chirilă și Smiley vor urca pe scenă alături de o concurentă și vor demonstra că știu să defileze pe podiumurile de modă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Irina Rimes va avea parte de un moment păcut când una dintre concurente va interpreta una dintre melodiile sale. Piesa „Nu știi tu să fii bărbat” o va emoționa pe jurata de la Vocea României. „Pentru mine e o piesă grea” ca fi replica cântăreței la finalul interpretării concurentei. Smiley va reacționa imediat la replica colegei sale de platou și o va întreba „De ce suferi tu pentru toți proștii?”.

Vocea României se difuzează la Pro TV
O concurentă va cânta o piesă de-a Irinei Rimes. Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Un concurent îi va pune o întrebare grea unuia dintre jurați

„Visul meu este să cânt piesele mele. Este apogeul pentru mine, să fiu la Vocea României este un punct important. Am un trecut, am o vârstă”, va spune o polițistă din Oradea.

Un moment important din ediția din seara aceasta va fi legat de unul dintre jurați. Un concurent curios se întreabă care este motivul pentru care s-a reîntors la „Vocea României” unul dintre cei patru jurați. „Eu voiam să te întreb pe tine de ce te-ai întors?”,va fi replica unui concurent pentru antrenorul din fața lui. Vezi în emisiunea din seara aceasta despre cine este vorba și ce va răspunde acesta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×