Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 27 septembrie

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/09/2019, 19:00
Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 27 septembrie GALERIE FOTO
Vocea României Live Stream Online pe Pro TV vineri 27 septembrie. Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Ediția de vineri, 27 septembrie, a emisiunii Vocea României poate fi urmărită Live pe Pro TV! Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu reîncep lupta, de la ora 20:30, pentru cele mai bune voci. Vor asculta vocile  dacă vor fi impresionați, vor apăsa pe buton! Atât au de făcut, după care fiecare antrenor trebuie să-l convingă pe concurentul talentat să vină în echipa lor.

Vocea României revine vineri, 27 septembrie, la Pro TV, dar emisiunea poate fi urmărită și Live Stream Online

Telespectatorii vor avea parte de momente de neuitat. Mulți concurenți vor reuși să întoarcă toate cele patru scaune, iar lupta pentru ei va face deliciul celor de acasă. Tot vineri vom fi martorii unui record. O concurentă va vorbi mai mult chiar și decât Horia Breciu! Chiar dacă este greu de crezut, acest lucru se va întâmpla, iar cel care va face remarca va fi, după cum v-ați dat seama deja, Tudor Chirilă!

Rămâne de văzut dacă Smiley se va mai lăuda în fața concurenților că a fost în Statele Unite, unde are colaborări. Până atunci, Smiley va profita de victoria pentru una dintre voci pentru a le va aminti colegilor că poate fi în multe feluri, iar Irina va avea o concluzie surprinzătoare: „Eu nu am să cunosc niciodată asta…și oricum nu aș avea loc! Uite-te câte femei stau la coadă!”.

Vocea României Live Stream Online pe Pro TV vineri 27 septembrie
Vocea României Live Stream Online pe Pro TV vineri 27 septembrie. Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Spectatorii se vor reîntâlni cu voci din edițiile trecute

Printre momentele care îi vor surprinde pe telespectatori se numără și două reîntoarceri în competiția vocilor: vor reuși concurenții să-și depășească performanța de la prima participare sau se vor opri în etapa audițiilor? Vedem diseară, de la ora 20:30.

Cine va folosi opțiunea de a bloca unul dintre colegi pentru a câștiga lupta pentru un concurent, cine va reuși să întoarcă toate scaunele și cine va porni cele mai aprige discuții, aflăm diseară, de la ora 20:30, în cea de-a patra ediție a audițiilor pe nevăzute Vocea României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×