Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 29 noiembrie

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 19:00
Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 29 noiembrie
Antrenorii de la Vocea României sunt gata pentru etapa confruntărilor. Sursa foto: b1.ro

Dacă e vineri, e Vocea”, ne spune un slogan celebru rostit de Pavel Bartoș, iar îndrăgitul actor și prezentator are mare dreptate, pentru că Pro TV difuzează și de această dată o nouă ediție de senzație a emisiunii Vocea României. Concurenții sunt tot mai puțini, iar bătălia devine tot mai crâncenă, pe măsură ce ne apropiem de marea finală.

 Tensiunea atinge cote maxime la Vocea României. Începe etapa confruntărilor

Cei 25 de norocoși care au „supraviețuit” knockout-urilor, răsplătind astfel încrederea antrenorilor, vor da piept cu etapa confruntărilor, ceea ce înseamnă că îi mai desparte doar un pas de șansa de a performa live în fața telespectatorilor din întreaga țară. Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley și Irina Rimes s-au pregătit intens împreună cu elevii lor, pentru a fi siguri că vom avea parte de momente cu adevărat memorabile, mai ales că miza este uriașă. Doar 12 concurenți vor merge mai departe în spectacolul vocilor, astfel că tensiunea va atinge cote alarmante în această seară.

În timp ce Horia îi va provoca la autodepășire – „Toate piesele pe care le-am ales sunt, câteodată, mai mult decât puteți duce.”, Tudor le va da ocazia să fie creativi și să aducă un plus de unicitate cântecelor pe care le vor interpreta: „Vă dau un cântec să vă jucați pe el. Să fiți doi pictori care trag o linie dreaptă, încă una dreaptă, dar faceți și niște tușe aruncate”.

Concurenții vor resimți din plin miza uriașă

Chiar dacă au reușit să scoată tot ce e mai bun din elevii lor, sarcina nu a fost deloc una ușoară, mai ales că mulți dintre aceștia par copleșiți de miza uriașă a competiției, iar alții tind să se păstreze pentru momentul propriu-zis. „Nu dau maximum la repetiții, ci pe scenă. Dacă plec, vreau să fie cu stil, va spune Andi Țolea, unul dintre elevii lui Smiley, înainte de a interpreta piesa care speră să-l ducă în live-uri. Unii vor reuși, totuși, să-i impresioneze pe jurați: „Dacă ar fi fost posibil, din scaunul acesta ai fi avut o salvare. Poate contează pentru tine”, îi va transmite Tudor Chirilă unui concurent din altă echipă, care, din păcate, va părăsi Vocea României.

Momentele vor depăși toate așteptările și, mai mult decât atât, vor reuși să smulgă cele mai sincere declarații: „De la un anumit moment am simțit că sunt un spectator. Nu am mai fost atent la greșeli”, va spune unul dintre antrenori. Dacă sunteți curioși să aflați cine a reușit să ajungă în etapa următoare, trebuie să urmăriți ediția din această seară, cu începere de la orele 20:30.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×