Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 22 noiembrie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/11/2019, 19:00
Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 22 noiembrie
Vocea României continuă în această seară cu ultima rundă a confruntărilor. Sursa foto: protv.ro

Așa cum v-ați obșnuit deja, dacă e vineri, e Vocea României la Pro TV, iar competiția se anunță din ce în ce mai strânsă, pe măsură ce ne apropiem de galele live. Suntem în ultima etapă a knockout-urilor, prilej pentru concurenți să pună la bătaie toate atuurile de care dispun pentru a-i convinge pe jurați că merită să meargă mai departe.

În această seară aflăm cine sunt ultimii concurenți calificați în etapa următoare

Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley și Irina Rimes sunt hotărâți să impresioneze prin melodiile alese cu mare atenție și prin interpretările pregătite alături de „elevii” lor. Repetițiile au fost de-a dreptul extenuante, mai ales că antrenorii le-au cerut concurenților să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită o nouă șansă.

Emoțiile sunt la cote cât se poate de înalte și, inevitabil, apar primele tensiuni. Dacă Irina  admite că a fost surprinsă încă de la primele acorduri interpretate de una dintre fetele din echipa ei: „Eram la repetiții și toată lumea a avut piele de găină. E nativ ceea ce face ea”, nu același lucru putem spune despre Horia, care are senzația că nu toți se pregătesc la aceeași intensitate: „Parcă nu vor să treacă mai departe, nu vor aplauze”, mărturisește îndrăgitul artist.

Tactica inedită a unui concurent pentru a fi salvat de Brenciu

Cum Horia Brenciu nu a salvat pe nimeni deocamdată, un concurent alege o tactică cel puțin inedită pentru a-l convinge că merită să rămână în competiție. Acesta va interpreta una dintre cele mai cunoscute piese ale antrenorului, sperând că astfel îi va intra în grații.

Așa arme nu s-au folosit”, exclamă carismaticul antrenor, vizibil impresionat. Dacă va reuși să fie salvată sau se va opri în această etapă a compeției, vom afla urmărind emisiunea în această seară, cu începere de la orele 20:30.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×