Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV, ediția de vineri, 25 octombrie

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/10/2019, 18:21
Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV, ediția de vineri, 25 octombrie GALERIE FOTO
Vocea României Live Stream Video pe Pro TV - Ediția de vineri 25 octombrie

Fanii emisiunii Vocea României pot urmări Live pe Pro TV ediția de vineri, 25 octombrie, când are loc ultima rundă de audiții pe nevăzute! Echipele celor patru antrenori sunt sunt aproape complete, iar scaunele se vor întoarce doar pentru voci de excepție, deoarece …”locurile sunt limitate”, după cum spunea chiar Irina Rimes.

Ediția de vineri, 25 octombrie, a emisiunii Vocea României va fi Live pe Pro TV

Așadar, vineri seara, 25 octombrie, de la ora 20:30, Horia Brenciu, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Smiley sunt deciși să-și completeze echipele de la Vocea României cu cele mai puternice voci, care le-ar putea aduce victoria din acest sezon.

”Este un moment de cotitură în viața mea” sau ”nu am avut curaj, dar acum sunt pregătită pentru această expriență, e vremea mea” sunt o parte dintre declarațiile oferite de concurenții care nu și-au găsit încrederea de a participa până la acest sezon și care vor urca astăzi pe scena Vocea României.

Irina Rimes își va aminti cu ce se ocupa înainte de a fi celebră

Tot în această seară vom vedea și primul duo format dintrun soț și o soție. Ea a fost refuzată cândva în backing vocals-ul lui Horia Brenciu, iar el este hotărât să demonstreze că formează un cuplu frumos și pe scenă, nu doar în viața personală. Vor prinde cei doi…un loc șa Vocea României? Vom vedea diseară.

Irina Rimes va face dezvăluiri din viața ei de dinaninte de a fi celebră. ”Făceam activități de divertisment pentru copii, am înghețat prin piețe când am făcut turul României în 2 luni”, va declara antrenoarea de la Vocea României.

Ultima ediție de audiții pe nevăzute va fi una plină de energie, alegeri imprevizibile, întoarceri în ultimele secunde care le dau palpitații concurenților, noutăți și suspans. Cine vor fi ultimii concurenți care vor merge în următoarea etapă a competiției, aflăm în această seară de la 20:30 la Vocea României!

Cel care va intra ultimul pe scenă nu-și va ascunde emoțiile înainte de a cânta: ”Melodia de astăzi reprezintă povestea mea de viață și a mamei mele. Este foarte greu să fiu ultimul”, va spune concurentul. Vor fi deja complete echipele? Va reuși să mai întoarcă vreun scaun? Rămâne să vedem vineri seara, de la ora 20:30, pe Pro TV!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×