Magazinul unde Black Friday a început de azi! Flanco va derula campania în perioada 25 octombrie – 23 noiembrie

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 13:46
Magazinul unde Black Friday a început de azi! Flanco va derula campania în perioada 25 octombrie – 23 noiembrie GALERIE FOTO
Flanco începe prima reducerile de Black Friday. Sursa foto - facebook

Există și un magazin care a furat puțin startul și unde Black Friday a început de azi! Astfel, retailerul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, Flanco, va derula, în perioada 25 octombrie – 23 noiembrie celebra ediție de reduceri. Compania anunță că este o nouă ediţie a promoțională Black Friday, pe durata căreia vor fi oferite reduceri de până la 80%. De altfel, potrivit unui comunicat, discounturile vor fi oferite la peste 750.000 de produse.

Magazinul unde Black Friday a început de azi!

Întreaga campanie se aplică pentru cele 155 de magazine din 114 oraşe din România, dar şi online, pe propria pagină de internet. Menționăm că pe rafturile fizice şi virtuale ale retailerului vor fi disponibile peste 100.000 de televizoare, 65.000 de telefoane, 300.000 de electrocasnice mari şi mici, precum şi sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule şi unelte sau fitness.

„Modalitatea de livrare a comenzilor este extrem de complexă, presupunând livrări atât din depozite, cât şi din reţeaua de magazine, din acest motiv ne vom baza pe parteneriatul strategic cu principalii curieri – FAN Courier, pentru livrările din depozite şi Urgent Cargus, pentru cele din magazine. Astfel, ne dorim ca în primele patru zile de la comanda clientului să scoatem din depozit peste 90% din colete”, a declarat Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Flanco va derula campania în perioada 25 octombrie – 23 noiembrie

Flanco nu se oprește aici și le oferă clienților multiple facilităţi de achitare a cumpărăturilor de Black Friday 2019. Astfel, poți să achiți de la credite în rate fixe şi până la plata în 2-40 de rate, fără dobândă, prin cardurile de credit. Mai mult de atât, în acest an, Flanco vine și cu o tombolă aniversară. Toate bonurile de cumpărături din reţeaua naţională de magazine şi toate comenzile plasate pe flanco.ro vor intra în tragere la sorţi, iar 100 de clienţi îşi vor primi banii înapoi pentru cumpărăturile efectuate, sub formă de card cadou, menţionează retailerul.

Trebuie specificat că surprizele continuă, de data aceasta pentru cumpărătorii din Reghin. Odată cu demararea campaniei de Black Friday din acest an, compania va deschide, pe data de 25 octombrie, primul său magazin din acest oraș.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×