Care sunt magazinele care vor organiza Black Friday pe 29 noiembrie

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 16:01
Care sunt magazinele care vor organiza Black Friday pe 29 noiembrie
Care sunt magazinele care vor organiza Black Friday în România în 2019

Tradiția privind magazinele aflate la reduceri în ultima vineri din noiembrie a prins și în România, poate mai puternic chiar decât în alte părți. Fie că au nevoie sau de vreo aparatură electrocasnică, de un articol de îmbrăcăminte anume sau de un anumit fel de încălțăminte, românii nu fac rabat de la cheltuieli când intrăm în ultimul weekend din noiembrie, când are loc evenimentul comercial al lunii, „Black Friday”, împrumutat de peste ocean, de la americani.

Ce magazine vor organiza Black Friday pe 29 noiembrie 2019

Conform tradiției americane, Black Friday are loc în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie, adică în prima zi de după Ziua Recunoștinței, pe 29 noiembrie 2019. Trecutul ne arată însă că în România se fură startul și de obicei reducerile încep cu două săptămâni înainte, în acest an în jurul datei de 15 noiembrie. eMAG a decis, de altfel, ca Black Friday să aibă loc în acest an pe 15 noiembrie, iar Flanco va face campania de vânzări între 25 octombrie şi 23 noiembrie 2019, timp de aproape o lună de zile.

Pe site-ul blackfriday.ro apar la un loc toate magazinele care au oferte de această adevărată sărbătoare a consumerismului. Astfel, nu lipsesc de pe listă marile magazine de electronice și electrocasnice, precum Altex,  evomag.ro, IT Galaxy sau Germanos. De asemenea, printre cei care au haine la reduceri apar și Hervis, Decathlon sau Sport Vision, dar și mai mulți producători de articole de beauty & make up sau alimente.

Care sunt magazinele care vor organiza Black Friday în România în 2019
Care sunt magazinele care vor organiza Black Friday în România în 2019

Ce branduri celebre propun reduceri de Black Friday 2019 în România

Pe lista celor mai importante branduri din România care prezintă oferte de Black Friday 2019 se află companii precum Adidas, Zara, Calvin Klein sau Chanel. De asemenea, pentru un aparat foto performant vă puteți uitap pe pagina celor de la Canon, în timp ce anvelopele de iarnă ale celor de la Continental vor fi la mare căutare. Pentru gadgeturi electronice puteți apela cu încredere la toate marile companii precum Apple, Samsung, Huawei, LG, Motorola, Sony sau Panasonic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×