Prima semifinală Românii au Talent Live pe Pro TV – vineri, 17 mai

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/05/2019, 19:00
Prima semifinală Românii au Talent Live pe Pro TV – vineri, 17 mai GALERIE FOTO
Prima semifinala Live Romanii au talent, pe data de 17 mai 2019

Fanii Românii au talent pot urmări vineri, 17 mai, prima semifinală LIVE a sezonului #9suprem, începând cu ora 20:30! Fanii emisiunii au ce vedea, deoarece numerele concurenților se îmbunătățesc văzând cu ochii, pentru a-i impresiona pe Andra, Florin Călinescu, Mihai Petre și Andi Moisescu, dar și pe ”jurații” care văd spectacolul din propriul lor fotoliu, de acasă.

Update: Ema Stoian a făcut spectacol în semifinala Românii au talent. Andra: „Eşti pariul meu în acest sezon”

Update: Florin Călinescu, cerut în căsătorie la Românii au talent de Anna Senger. Cum a reacţionat juratul

Emisiunea Românii au talent pe Pro TV, prima semifinală Live

În prima semifinală LIVE a sezonului #9suprem Românii au talent, Irina Rimes și The Motans vin cu o surpriză pentru telespectatori și pentru concurenți. Cei doi artiști vor cânta o melodie foarte dragă lor, POEM, și vor susține talentul autentic direct de pe scenă.

”Pentru mine este un moment special. Voi cânta una dintre piesele mele preferate lângă unul dintre oamenii mei preferați, în fața colegilor și a publicului extraordinar de la Românii au talent. Nu sunt atât de dese momentele acestea, așa că vom profita de ele la maximum”, a declarat Irina Rimes.

Romanii au talent 17 mai 2019
Irina Rimes si The Motans urca pe scena Romanii au talent, oe 17 mai 2019

Irina Rimes și The Motans vin pe scena Românii au talent

“POEM este o piesă pe care am scris-o cu mare drag. Este al doilea featuring cu Irina și cred că a ieșit ceva tare frumos! Am o plăcere deosebită de a cânta alături de ea de fiecare dată, dar mai ales vineri, pe scena de la Românii au talent!”, a spus Denis.

Primii 12 semifinaliști se pregătesc intens pentru primul live și pun la punct ultimele detalii ale momentelor pe care le vor prezenta în această seară. Emoțiile sunt mari, dar toți sunt hotărâți să facă spectacol și să convingă publicul și jurații că merită un loc în marea finală.

Cei patru jurați au ales cu greu concurenții care să meargă în semifinala live, deoarece le-a fost foarte greu să se despartă de mulți dintre preferaii lor. Au avut loc negocieri intense între cei patru jurați, care și-au susținut cu ardoare favoriții, dar au venit și cu argumente care i-au convins pe ceilalți, sau nu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×