Emisiunea ProMotor revine după șapte ani de absență! Va fi prezentată tot de Roxana Ciuhulescu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/02/2020, 21:32
Emisiunea ProMotor revine după șapte ani de absență! Va fi prezentată tot de Roxana Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu revine cu ProMotor, proiectul său de suflet. De data asta, în online. Sursa foto: ele.ro

Vești bune pentru fanii uneia dintre cele mai cunoscute emisiuni din televiziunea românească. Revine după o pauză de șapte ani, însă nu „pe sticlă”, așa cum v-ați fi așteptat, ci în mediul online. Este vorba despre ProMotor, celebra producție dedicată iubitorilor de automobile realizată timp de mai bine de un deciuni de Roxana Ciuhulescu la Pro TV.

ProMotor revine. În online, dar tot cu Roxana Ciuhulescu

De altfel, îndrăgita prezentatoare TV își va asuma din nou acest rol, iar show-ul va putea fi urmărit în curând pe platforma video cu același nume, cumpărată de omul de afaceri Radu Budeanu de la Adrian Sârbu. Cel mai probabil, prima ediție a noului ProMotor va fi disponibilă în luna martie.

Potrivit paginademedia.ro, nu este exclus ca emisiunea să revină și pe TV, mai ales dacă se va bucura de succesul scontat. Chestionată pe marginea acestui subiect, realizatoarea promite un format complet nou, care va include rubrici dedicate iubitorilor de mașini de raliu, dar și de motociclete.

Va fi o emisiunea rebranduită, un format nou. Eu voi prezenta emisiunea, care va avea și teste de mașini de raliu, dar și de motociclete. Vom avea colaboratori care se vor ocupa de asta”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu pentru sursa citată.

„Nu cred că va mai fi o emisiune ca Promotor”

De fiecare dată când vine vorba despre ProMotor, îndrăgita prezentatoare TV nu se sfiește să recunoască faptul că această producție îi este extrem de dragă. Și nu ar avea cum să fie altfel, având în vedere că a rămas „la cârma” ei vreme de 13 ani, în perioada 2000-2013.

Emisiunile din ziua de azi s-au adaptat. Nu cred că va mai fi una ca ProMotor. 13 ani am prezentat această emisiune”, spunea cu mândrie Roxana Ciuhulescu într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Cred că aș fi prezentat-o și mai mult, însă la un moment dat am obosit. Am zis stop joc. Bine, mi-am dorit să fac și altceva, cum ar fi o emisiune de sport. Ce pot să spun însă, e că am fost trup și suflet pentru această emisiune. Formatul ei era ca an de an, prezentatorul să se schimbe. Ea fusese înființată în ʼ96, cu patru ani înainte să vin eu la Pro. A avut 4 prezentatori.

Dan Bittman a fost primul sau al doilea prezentator, a mai fost Eugenia Șerban, Alexandra Dinu și Antal Putinică dacă nu mă înșel. Eu am preluat frâiele în 2000. Mă așteptam ca în 2001 să se schimbe pentru că știam că așa e formatul.

Au mers mai departe cu mine, până în 2002 și la un moment dat m-am trezit că au trecut patru, cinci ani și am continuat. Mi-a plăcut foarte mult. Cred că e emisiunea care mi-a venit mănușă”, a mai spus frumoasa prezentatoare TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×