Roxana Ciuhulescu vine la Antena 1

Vasile Pârvan  
înReality show
02/10/2013, 08:48
Roxana Ciuhulescu vine la Antena 1
Roxana Ciuhulescu va naște pe 12 iulie, de ziua soțului său

După 13 ani de colaborare cu trustul media păstorit de Adrian Sârbu, Roxana Ciuhulescu a trecut în tabăra adversă. Blonda cu cele mai lungi picioare din showbiz s-a alăturat vedetelor emisiunii “Totul e permis”, care începe azi de la ora 20.30, la Antena 1, informează Libertatea.

“E pentru prima oară când fac altceva decît auto. Iar aici, la emisiune, m-am distrat teribil. E pentru prima oară cînd mi se strică machiajul de la atîta râs”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu. Show-ul presupune câteva probe amuzante, bazate pe teme de actorie, precum improvizaţia sau mima. În prima ediţie, Dorina Chiriac face echipă cu fostul ei soţ, Florin Piersic jr, Marius Manole o sărută pătimaş pe Medeea Marinescu, Magda Catone îl are coechipier pe Carol, fiul ei şi al regretatului Şerban Ionescu, iar Roxana Ciuhulescu apare pentru prima oară într- o emisiune la un alt post TV decât cel care a consacrat-o. Proba de foc este aceea a planului înclinat la 22,5 grade, o suprafaţă pe care se alunecă foarte uşor şi pe care concurenţii au de improvizat pe teme date, la indicaţiile prezentatorului Alexandru Ion.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×