Emisiunea Gospodar fără pereche începe vineri, 20 februarie. 8 bărbați holtei își caută jumătatea. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/02/2020, 16:39
Emisiunea Gospodar fără pereche începe vineri, 20 februarie. 8 bărbați holtei își caută jumătatea. FOTO GALERIE FOTO
Emisiunea „Gospodar fără pereche” prezentată de Geanina Ilieș va apărea vineri, 20 februarie. Sursa foto: Instagram.com

Reality show-ul „Gospodar fără pereche” revine pe micile ecrane cu același format, dar cu o nouă prezentatoare. Geanina Ilieș a colindat țara-n lung și-n lat și a găsit 8 bărbați singuri, harnici și sinceri care sunt în căutarea unei femei pe placul lor. Noul sezon începe vineri, 20 februarie, la postul de televiziune Pro TV.

Geanina Ilieș, emoții mari în noul sezon „Gospodar fără pereche”

Prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” Geanina Ilieș abia așteaptă să-i ajute pe cei 8 bărbați înscriși în show-ul de la Pro TV să-și găsească sufletul pereche. Frumoasa vedetă a mărturisit că este foarte emoționată și entuziasmată, mai ales că mai este foarte puțin și emisiunea va apare pe sticlă. VEZI FOTO

„Sunt super entuziasmată că, în sfârșit, pot să spun că mai e puțin și începe Gospodar fără pereche! Mai este puțin până când o să-i descoperiți pe gospodarii mei minunați și curajoasele fete care s-au înscris pentru ei. Sunt sigură că îi veți îndrăgi încă din prima ediție”, a spus șatena pentru libertatea.ro.

Cine sunt cei 8 gospodari care-și caută sufletul pereche

„Nu a fost ușor să iau la pas toată țara, dar pentru ei chiar a meritat.Veți vedea nu doar gospodari obișnuiți, ci și niște bărbați care chiar știu ce vor de la sufletul lor pereche.

O să avem parte de adevărate povești de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să își folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor și energie”, a mai completat Geanina Ilieș.

Frumoasa prezentatoare de la Pro TV are emoții mari în ceea ce privește prima întâlnire dintre cei 8 bărbați și femeile care s-au înscris pentru ei. Vedeta a străbătut țara pentru a-i găsi pe cei 8 gospodari care sunt în căutarea jumătății.

Prin urmare, Andrei Bivolan, Biagio Scrofani, Călin Hîrlea, Cristian Ioniță, Laurențiu Opriș, Radu Stan, Tudor Bogdan și Vasile Grușea sunt gospodarii care vor lupta pentru inima fetelor și se vor afla pentru prima data față-n față cu acestea vineri seara, 20 februarie 2020.

Tensiuni între fete încă din prima ediție a emisiunii de la Pro TV

Andrei Bivolan este instructor de fitness, Bogdan Tudor este un gospodar tânăr, dar iscusit, Cristian Ioniță caută o femeie cu care să-și împartă visurile, în timp ce Vasile Grusea abia așteaptă să-și găsească jumătatea.

Geanina Ilieș a mai povestit că fetele și-au scos gheruțele încă din primele minute și imediat au început să-și dispute bărbații. Așa se face că una dintre fete s-a înscris pentru un bărbat, dar a ajuns să pună ochii pe altul. „Am văzut alt gospodar care mi-a pus capac”, va spunea aceasta.

„Bă, ce rea e!, „Eu sunt cea mai bună alegere pentru el” sunt câteva dintre replicile acide pe care le vor „arunca” fetele în prima ediție a emisiunii „Gospodar fără pereche” de sezonul acesta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×