Emisiunea Ferma Live Stream Online pe Pro TV, miercuri 6 martie

Raluca Ogaru    Dan Stancu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 19:31
Emisiunea Ferma Live Stream Online pe Pro TV, miercuri 6 martie GALERIE FOTO

O nouă ediție incendiară a emisunii „Ferma” va putea fi urmărită miercuri, 6 martie, la Pro TV. Fanii show-ului vor afla cum evoluează lucuririle după ce Diana Belbiță a fost desemnată fermier șef, pe care telespectatorii din România au văzut-o pentru prima dată în competiția Exatlon.

Live Stream Online emisiunea Ferma de pe Pro TV, ediția de miercuri, 6 martie

În această seară, mentorul Cristi Bozgan le va arăta concurenților și telespectatorilor câteva dintre secretele supraviețuirii în pădure. Vor afla ce resurse poți folosi pentru a rămâne în viață și cum poți să își construiești un adăpost.

„Concurenții de la cabană au fost feriți de presiunea eliminării, de dueluri și de nevoia de a-și face alianțe și strategii unii împotriva altora. În această seară, mentorul lor este pregătit să îi scoată din zona de confort și să îi vadă în acțiune: sunt ei pregătiți, învață repede cum să reziste o noapte în pădure, fără nicio resursă? Cum și, mai important, CE vor mânca? În ce adăpost vor dormi? Cum se vor încălzi?”, se spune într-un text postat pe pagina de internet a emisiunii.

Live Stream emisiunea Ferma de pe Pro TV, ediția de miercuri, 6 martie
Live Stream emisiunea Ferma de pe Pro TV, ediția de miercuri, 6 martie

Urmărește Live Video Ferma pe ȘTIRIMONDENE. Presiune pe Diana Belbiță

Toți ochii sunt ațintiți, în această seară, pe Diana Belbiță. Pe de altă parte, se anunță schimbări în privința alianțelor între concurenți. Este clar că prietenia dintre Brigiite Sfăt și Ioana Filimon se clatină.

Diana Belbiță, noul fermier șef, s-a simțit întotdeauna pregătită pentru provocările din concurs. „Cred că m-am născut pregătită pentru asta. Pe mine trezește-mă noaptea din somn și pune-mă să fac ceva nou și sunt pregătită. Nu îmi fac griji că la fermă o să sufăr de foame, pentru că sunt deja obișnuită cu asta”, declara Diana Belbiță.

Precedenta șefă de la Fermă, Claudia Pavel, a încasat nu mai puțin de 50.000 de euro pentru participarea le emisiunea de la  Pro TV. Ea și-a atras antipatia colegilor și de notorietate a rămas conflictul cu Brigitte Sfăt. Aceasta a acuzat-o că ar fi avut o aventură cu fostul ei soț și, cel mai probabil, cele două se vor vedea la tribunal. Anunțul a fost făcut de sora Claudiei Pavel, Paula. „Toată lumea a simţit furie. O voi da în judecată pentru calomnie. Surorii mele îi afectează imaginea cu aceste afirmaţii. Claudia era un copil atunci. Sunt la stadiul în care nu mai simt furie pentru ea, ci milă. O aştept pe Claudia acasă şi vom demara procesul împotriva lui Brigitte. Mi s-a recomandat să o dau în judecată”, a spus Paula.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×