Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de miercuri, 8 mai

Ana Chivu   
în Stiri mondene
08/05/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de miercuri, 8 mai GALERIE FOTO
Ferma, ediția de miercuri, 8 mai Sursa Foto: Facebook

Ediția de miercuri, 8 mai, aduce noi conflicte și noi strategii în rândul concurenților. Cine va fi de data asta mărul discordiei? În episodul trecut, Matei Negrescu a fost cel care a părăsit competiția și a denumit următorul fermier care va fi la cârmă.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediție de miercuri

Ferma, așa cum a obșinuit până acum, vine cu alte momente tensionate și clipe confuze pentru cele două tabere aflate în competiție. Matei Negrescu, fost concurent la Insula Iubirii, a fost cel care a părăsit recent show-ul. Acesta l-a denumit, în scrisoarea dinainte de duel, pe Florin Pastramă ca următor lider.

Concurenții aflați deja în comeptiție au votat-o, însă, pe Ioana Filimon. Toți au mărturisit că aceasta ar fi dorința cea mai mare a frumoasei, așa că vor să i-o îndeplinească. Problemele între unicul cuplu aflat în reality nu încetează să apară. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au avut o ceartă de zile mari, la doar câteva zile de la cererea în căsătorie. Din păcate, ochii spre care se îndreaptă Pastramă sunt alții decât ai fostei soții a lui Ilie Năstase.

Ferma, ediție de miercuri, 8 mai, Live Stream
Ferma Live Stream, ediție de miercuri, 8 mai, pe Pro TV
Sursa Foto: Facebook

Matei Negrescu a părăsit competiția

Matei Negrescu nu se afla de multă vreme în competiție, dar, cu toate astea, a reușit să se facă plăcut de toate fetele și de câțiva dntre băieți. Din păcate, lupta cu Pastramă a fost un eșec pentru fostul concurent la Insula Iubirii.

„Pastramă a luptat corect şi merita să câştige. Au fost două probe la care el a fost mai bun. Sunt dezamăgit că plec din fermă, sigur că mi-aş fi dorit să dorit să stau puţin mai mult, dar părăsesc împăcat ferma, chiar dacă nu m-am gândit la opţiunea asta înainte de duel”, a spus Matei Negrescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×