Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 7 mai

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/05/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 7 mai
Se anunță un nou episod incendiar din emisiunea Ferma. Sursa foto: protv.ro

Marți seară, cu începere de la orele 21:30, Pro TV difuzează o nouă ediție din concursul-fenomen Ferma, producție cu care postul din Pache Protopopescu cucerește audiențele în această primăvară. Se anunță un episod plin de surprize și momente tensionate.

Live Stream emisiunea Ferma de pe Pro TV, ediția de marți, 7 mai

Și în această săptămână, concurenții vor avea parte de noi provocări și probe dificile, menite să-i pună în situații neobișnuite, mai ales că ne apropiem cu pași repezi de momentul în care Ferma își va desemna marele câștigător.

Fiecare dintre cei rămași în concurs va face totul pentru a-și atinge scopul, acela de a pleca acasă cu titlul de fermierul anului și, implicit, cu premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro. De aceea, este de așteptat să avem parte de noi strategii și trădări spectaculoase. Alianțele nu sunt niciodată de durată, cel puțin nu când vine vorba de Ferma.

Florin Pastramă a reușit să îl învingă pe Matei Negrescu, după un duel crâncen. Sursa foto: protv.ro
Florin Pastramă a reușit să îl învingă pe Matei Negrescu, după un duel crâncen. Sursa foto: protv.ro

Florin Pastramă l-a învins pe Matei Negrescu

Episodul difuzat în seara de joi, 2 mai, le-a adus telespectatorilor o răsturnare de situație spectaculoasă. Deși puțini erau cei care îi dădeau șanse lui Florin Pastramă de a merge mai departe în concurs, iată că omul de afaceri a reușit să producă surpriza și să înșele așteptările tuturor.

În urma unui duel crâncen și extrem de strâns, Pastramă a reușit să îl elimine pe unul dintre cei mai apreciați fermieri. Este vorba despre Matei Negrescu, văzut de telespectatori ca favorit la câștigarea competiției.

Pastramă a luptat corect şi merita să câştige. Au fost două probe la care el a fost mai bun. Sunt dezamăgit că plec din fermă, sigur că mi-aş fi dorit să dorit să stau puţin mai mult, dar părăsesc împăcat ferma, chiar dacă nu m-am gândit la opţiunea asta înainte de duel” , a fost declarația plină de fairplay a lui Matei, în momentul în care a părăsit competiția.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×