Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de miercuri, 3 aprilie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/04/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de miercuri, 3 aprilie GALERIE FOTO
Paula Pavel a speriat cativa concurenti de la Ferma

Emisiunea Ferma revine Live pe Pro TV, cu ediția de miercuri, 3 aprilie, la ora 21:30! Fanii emisiunii își pot revedea concurenții preferați din show-ul de televiziune. Intrigile, concursurile și voia bună fac deliciul telespectatorilor care urmăresc cu sufletul la gură ce mai fac concurenții rămași în cursa pentru marele premiu de 50 de mii de euro.

Concurenții au rămas șocați când în ferma a intrat Paula Pavel, sora Claudiei Pavel

Brigitte Sfăt a avut șocul vieții ei, atunci când nimeni alta decât sora Claudiei Pavel și-a făcut apariția în Fermă. Și nu a Paula Pavel nu a venit în vizită, ci a venit să rămână. Fosta soție a lui ilie Năastase i-a povestit iubitului ei de la Ferma, Florin Pastramă, că a vorbit prea multe la Ferma și că toate s-au dat pe post.

În primul rând, Brigitte Sfăt a spus că a vorbit multe despre „ăla”, cum s-a referit. ”Am vorbit despre ăla și ăla stă la mine în casă, măi”, a spus bruneta despre fostul ei iubit, Cornel Oană, care încă locuiește în casa ei și are în grijă și cei doi copii ai mondenei!

Concurentii cred ca Paula Pavel a venit la Ferma pentru a-si razbuna sora

Cătălin ”Moartea din Carpați” Moroșanu se teme și el de Paula Pavel

După aceea, Brigitte Sfăt a început să-și facă probleme despre ce a spus despre Claudia Pavel, pe care a acuzat-o că s-a iubit cu fostul ei soț, dar și cu fostul ei iubit!

Cu toții spun că Paula Pavel a venit a Ferma pentru a-și răzbuna sora! Înainte să intre în celebrul concurs de la Pro TV, Paula Pavel a spus că o va da în judecată pe Brigitte Sfăt pentru toate acuzațiile pe care i le-a adus surorii sale în timpul emisiunii de la Pro TV.

Brigitte Sfăt nu este singurul concurent care ăși face probeme odată cu apariția ăn peisaj a surorii lui Cream! Nici luptătorul Cătălin Moroșanu nu a avut-o la suflet pe Claudia Pavel și spune că tot ce a spus la adresa cântăreței a fost difuzat la televizor, iar acum Paula Pavel a venit să se răzbune. Momentan, sora Claudiei Pavel s-a instalat în sufragerie și nu pare dispusă să plece foarte curând!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×