Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de miercuri, 17 aprilie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/04/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de miercuri, 17 aprilie GALERIE FOTO
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV- Ediția de miercuri, 17 aprilie

Emisiunea Ferma poate fi urmărită miercuri, 17 aprilie, pe Pro TV, de la ora 21:30. Urmărește Live noile tensiuni, reveniri, strategii dar și gânduri ale concurenților. După ce săptămâna trecută a intrat Zmărăndescu în show, concurenții au mai avut parte de un șoc.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – miercuri, 17 aprilie

Ioana Filimon, care a fost învinsă de Geanina Ilieș într-un duel de forță, a revenit. Fosta Miss România nu s-a întors cu mâna goală, ci un cu bărbat bine, Matei Negrescu, actor și fotomodel. În acest moment, grija lui Moroșanu este că, din senin, mai au două guri de hrănit. Între timp, restul concurenților se concentrează să găsească noi strategii pentru următoarele seri de vot.

Miercuri, concurenții se luptă cu ei înșiși, dar și pentru o mare miză: mâncarea. Astfel, va fi un duel în care ei trebuie să se împartă în două echipe, mai apoi să caute indicii în pădure. De asemenea, ediția de miercuri va culmina și cu votul celor 12 concurenți pentru a trimite în camera servitorilor doi oameni ce vor duce munca grea din săptămâna în care Zmărăndescu este fermier șef.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV- Ediția de miercuri, 17 aprilie
Miercuri, concurenții vor vota viitorii servitori

Ioana Filimon s-a întors în Ferma la brațul lui Matei Negrescu

Ioana Filimon a răvășit mulțimea cu întoarcerea sa! La sosire, modelul a șocat toți fermierii, spunând: „Credeați că ați scăptat de mine, măi?”. Ulterior, bruneta s-a declarat și ea șocată de faptul că în competiție acum sunt doi uriași, nu unul, în lipsa ei venind și Cătălin Zmărăndescu. „A fost un șoc să îl văd pe Cătălin, mai ales că avem doi luptători aici. Cred că o să iasă scântei”, a spus Ioana Filimon.

Totodată, pentru a aduce forțe proaspete de muncă, a venit însoțită de Matei Negrescu, model, actor și fostă ispită la ”Insula Iubirii”. ”Pe lângă că m-am întors, am venit și cu un băiat cu mine”, a spus Ioana. Despre proiectul în care a intrat, bărbatul a spus că dorește doar să înțeleagă fenomenul, declarându-se fascinat de o asemenea ipostază: ei, singuri, în creierii munților. „Vreau să înțeleg fenomenul ca experiment social, să ies din zona mea de confort”, a spus Matei Negrescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×