Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de joi, 9 mai

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/05/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de joi, 9 mai GALERIE FOTO
Ferma, Live Stream joi, 9 mai Sursa Foto: Facebook

Ferma revine cu forțe proaspete într-un nou episod! Desigur că participanții aduc noi tensiuni și strategii din cauza celor întâmplate anterior. Aceștia simt că se apropie ușor marea cometiție individuală, rămânând din ce în ce mai puțini, fără sprijinul coechipierilor în dimpul unui duel.

Ferma, ediția de joi, 9 mai

Din păcate, cu toate că Matei Negrescu a stat doar 3 săptămâni în Fermă, plecarea lui a reușit să schimbe toate regurile jocului. Acesta l-a denumit, în episoadele anterioare, pe Florin Pastramă în rolul de fermier, după ce a pierdut duelul chiar cu el. Se pare că mutarea lui, neașteptată, a dat peste cap ipotezele celorlalți. Votul fermierilor aflați în casă a mers exclusiv către Miss România 2016, Ioana Filimon. Toți fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură duelurile care vor duce la ultima luptă a sezonului acestuia. Toate eforturile depuse de vedete în acest timp vor fi, desigur, răsplătite cu premiul știut de 50.000 de euro.

„Pastramă a luptat corect şi merita să câştige. Au fost două probe la care el a fost mai bun. Sunt dezamăgit că plec din fermă, sigur că mi-aş fi dorit să dorit să stau puţin mai mult, dar părăsesc împăcat ferma, chiar dacă nu m-am gândit la opţiunea asta înainte de duel”, a spus Matei Negrescu, după ce a părăsit râvnita competiție.

Ferma, ediția de joi, 9 mai
Ferma, un nou început
Sursa Foto: Facebook

Ferma, tranformată într-o tabără pentru copii

Concurenții au luptat zilele acestea să rămână în Fermă pentru a putea construi din ce în ce mai multe lucruri care să le fie de folos copiilor care vor veni să se bucure de liniște în locul superb ales de producători. Tot ceea ce au realizat vedetele pe tot parcursul show-ului a fost cu gândul la micuții care vor urma să se bucure de fiecare dulăpior și pătuț.

“În această casă am venit în tabără cu familia mea când eram mic. Este senzațional. Îmi aduc aminte doar ușa de la intrare, mi se face pielea de găină. Tatăl meu ne ducea în tabere în fiecare vară. Am fost de două ori în casa asta”, a povestit Jorge, după ce a văzut Ferma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×