Emisiunea Chefi la Cuțite Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de luni, 23 septembrie

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/09/2019, 18:30
Emisiunea Chefi la Cuțite Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de luni, 23 septembrie GALERIE FOTO
Live Stream Online Chefi la Cuțite pe Antena 1- Ediția de luni 23 septembrie. Sursa foto: exclusiv.ro

Fanii Chefi la Cuțite pot vedea luni, 23 septembrie, emisiunea lor favorită Live Stream Online pe Antena 1! Așadar, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin parcă mai puși pe umor, decât pe gătit. Aceștia sunt plini de poante, de ironii fine și mai toate sunt îndreptate la adresa lui Scărlătescu.

Ediția de luni, 23 septembrie, a emisiunii Chefi la Cuțite poate fi văzută Live Stream Online pe Antena 1

Cel mai important moment de luni seara este de departe cel în care cei trei îndrăgiți jurați ajung la psiholog! Pe ușile platoului de filmare își face apariția Ramona Lupu. Psiholog cu exeriență de mai bine de 13 ani, a venit să își arate talentul din bucătărie, însă nici prin gând nu-i trecea că va fi nevoită să muncească.

”Doamnă, ați picat la fix!”, spune chef Dumitrescu entuziasmat. ”Aveți cumva și cămașa aceea albă care se leagă la spate?”, va adaugă chef Bontea râzând. Ironiile s-au îndreptat, cum spuneam mai sus, împotriva lui chef Scărlătescu, singurul holtei din juriu. ”Nu putem să-l însurăm, să îl tratăm, sau să îl convingem că nu este Barajul Vidraru. Simțim că este o cauză pierdută” , se plâng colegii lui Scărlătescu în fața rofesionistului.

Live Stream Online Chefi la Cuțite pe Antena 1- Ediția de luni 23 septembrie
Live Stream Online Chefi la Cuțite pe Antena 1- Ediția de luni 23 septembrie. Sursa foto: ciao.ro

Cu Chefii la psiholog

Psihologul îi urmărește puțin comportamentul lui chef Scărlătescu, cât și grimasele faciale și trage o concluzie. ”Are potențial!”, le va răspunde cu zâmbetul pe buze concurenta.

Întreaga ședință de terapie o veți putea urmări luni seara, pe Antena 1, de la ora 20:00. Emisiunea Chefi la Cuțite rămâne un format de succes. Marți, 17 septembrie, Chefi la cuțite a fost lider de piață cu peste 1,5 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.45.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×