Live Stream Online Chefi la Cuțite pe Antena 1 – Ediția de marți, 17 septembrie

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/09/2019, 19:00
Live Stream Online Chefi la Cuțite pe Antena 1 – Ediția de marți, 17 septembrie GALERIE FOTO
Chefi la Cuțite a ajuns la sezonul 7 *foto: facebook

Marți, 17 septembrie, cu începere de la orele 20:00, pe Antena 1 veți putea urmări al doilea episod al noii ediții a emisiunii Chefi la Cuțite. Ajunsă la sezonul cu numărul șapte, producția a debutat chiar luni cu un episod foarte spectaculos, în care s-au îmbinat cuțitele de aur cu multă ciocolată, cu cărți de tarot și cu vedete din showbizul românesc.

Urmărește Live o nouă ediție a emisiunii Chefi la Cuțite

Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt în continuare în căutarea următorului concurent căruia să îi acorde cuțitul de aur, iar cei mai buni bucătari din România se întrec pentru premiul de 30.000 de euro. Primul episod din acest sezon de `Chefi la Cuțite” nu a dezamăgit deloc. Astfel, în această ediție am avut parte și de un cuțit de aur. Acesta a fost primit de către Alexandru Popa, cel care creat o prăjitură numită choco senses, o combinație inedită de texturi și arome. Verdictul a fost unul excelent pentru tânăr. El a primit trei cuțite, dar și un cuțit de aur de la Sorin Bontea și încă unul de la Florin Dumitrescu. El a decis însă să meargă în echipa lui Bontea.

Una dintre cele mai impresionante povești este cea a Malvinei Ion, o fată de 18 ani de etnie rromă care provine dintr-o familie de argintari. „Suntem țigani puri cu tradiții, diferiți de alte nații de țigani. La noi în neam se gătește mult, femeile nu muncesc, ci stau acasă și gătesc, iar bărbații aduc bani în casă. Pot da în cărți de tarot, mă pricep la magie albă. Pot prezice viitorul cuiva, avem acest har. Nu facem în niciun caz rău”, s-a prezentat fata. Ea a reușit să meargă în runda următoare, după ce a făcut o super negresă cu ciocolată.

Chefi la Cuțite a ajuns la sezonul 7
Malvina Ion a ghicit în cărți și a obținut calificarea mai departe în primul episod al sezonului 7 Chefi la Cuțite *foto: antena 1

Diana Munteanu, concurentul vedetă în cadrul primului episod Chefi la cuțite

Primul episod din noul sezon Chefi la cuțite a avut parte și de un personaj VIP. Este vorba de prezentatoarea tv, Diana Munteanu. Frumoasa concurentă a pregătit o super rețetă de creveți saganaki. Diana Munteanu a primit trei cuțite și a avut parte de reacții extrem de pozitive din partea juraților.

 

Tot în acest episod, cei trei chefi au avut parte și de o competiție. Ei au fost puși față în față timp de o oră și au avut de gătit o rețetă din trei ingrediente mai neobișnuite: un preparat pe bază de carne, hrean și… vanilie! Scărltăescu a gătit somon afumat cu dulceață de ceapă, Dumitrescu a mizat pe un piept de porc cu cremă de conopidă și vanilie, iar Bontea a pregătit o carne de miel în crustă. Cel care i-a jurizat, chef Orlando Zaharia, i-a acordat în cele din urmă o amuletă lui Scărlătescu.

Astfel, în această seară are loc al doilea episod din Chefi la cuțite. Acesta poate fi urmărit pe Antena Play.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×