Emisiunea Chefi la Cuțite Live pe Antena 1, ediția de marți, 24 septembrie

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/09/2019, 18:30
Emisiunea Chefi la Cuțite Live pe Antena 1, ediția de marți, 24 septembrie
Vezi Chefi la cuțite în seara aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1. Sursa foto: news.ro

Emisiunea „Chefi la Cuțite” a ajuns la sezonul cu numărul șapte, iar în seara aceasta va avea loc ediția cu numărul șase. Ediția din seara aceasta va aduce noi concurenți și rețete savuroase jurizate de cei patru bucătari celebrii: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. 

Vezi emisiunea „Chefi la cuție” ediția de marți, 24 septembrie Live Stream Online

„Chefi la cuțite” difuzată la Antena și prezentată ca și până acum de Gina Pistol rămâne în continuare pe micile ecrane. Pasionații de gătit pot viziona începând cu ora 20:00 rețetele savuroase și inedite pe care le pregătesc concurenții. Nici jurații nu se vor lăsa mai prejos și vor acorda „cuțitul de aur” celui care va merita. Cei trei bucătari sunt plini de poante, ironii și glume îndreptate spre concurenți, dar și la adresa lui Scărlătescu.

După ce ieri seară o concurentă i-a făcut pe cei trei jurați să meargă la psiholog, iar o alta le-a povetsit juraților că a avut  idilă cu fostul președinte comunist Nicolae Ceaușescu, în ediția din seara aceasta orm avea parte de alte povești de viață, dar și preparate pe măsura așteptărilor.

Ce mâncăruri au mai pregătit concurenții
Chefi la cuțite continuă și în seara aceasta cu noi preparate culinare și noi concurenți. Sursa foto: b1.ro

Marele câștigător va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro

În sezonul următor o să fiu mult mai atent când o să îmi aleg echipa. În sezonul șapte, vreau să câștig cu o lady-chef, țara aceasta are nevoie de așa ceva!“, a mărturisit Cătălin Scărlătescu după ce și-a pierdut firea în fața lui Bontea. Incidentul s-a petrecut în sezonul trecut, dar acum celebrul bucătar este pregătit să câștige.

Câștigătorul prestigiosului show culinar va pleca acasă cu suma de 30.000 de euro. Mihai Munteanu, norocosul sezonului cu numărul șase, pregătit de chef Sorin Bontea a declarat că o parte din bani vor fi donați. „Încă nu îmi vine să cred că am câștigat! Chefi la cuțite a fost o experiență incredibilă, care m-a trecut prin toate stările. De la fericire, la agonie, de la dezamăgire..la multe speranțe. Nu mă așteptam să ajung atât de departe, am luat competiția pas cu pas și mi-am demonstrat mie, în primul rând, că totul este posibil. De ce am obținut eu titlul? Cred că așa a vrut Dumnezeu”, a declarat câștigătorul.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×