Emisiunea Asia Express Live pe Antena 1, ediția de duminică, 31 martie

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
31/03/2019, 18:30
Emisiunea Asia Express Live pe Antena 1, ediția de duminică, 31 martie GALERIE FOTO
Asia Express Live duminica 31 martie, pe Antena 1

Fanii emisiunii Asia Express își pot revedea live echipele favorite în ediția de duminică, 31 martie, difuzată de Antena 1, de la ora 20:00. Ediția de duminică seara va veni cu o surpriză tare neplăcută pentru unii concurenți ai celebrei emisiuni Asia Express-Drumul Elefantului.

Asia Express Live duminică, 31 martie, pe Antena 1

Concurenții care s-au descurcat cel mai greu la proba autostopului se vor vedea nevoiți să plece la drum singuri! Partenerii lor, cu care au făcut echipă până acum, vor rămâne alături de Gina Pistol, însă nici aceștia nu se vor odihni. Vor fi supuși unor noi probe de rezistență.

Concurenții care își vor lua bagajele și vor pleca siguri vor fi nevoiți să lupte pe cont propriu, în ”Cursa pe jumătate”: „Acest Drum al Elefantului este foarte greu! Iată că acum trebuie să fii singur”, va spune Cocuța.

Echipele de la Asia Express vor fi despărțite pentru următoarea probă

Cei care vor fi pe traseu sunt chiar concurenții care au întâmpinat cele mai multe probleme la autostop pe parcursul concursului și au beneficiat, de cele mai multe ori, de ajutorul coechipierilor. Acum trebuie să demonstreze că pot trece peste această provocare și că dorința lor de a ajunge la destinație poate surclasa problema transportului.

„Mă simt puțin pierdut, pentru că m-am obișnuit ca dimineața să plec cu Morodan la autostop, iar acum voi pleca singur”, mărturisește Teleșpan.

De clasamentul obținut de Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț duminică seară, în urma unor jocuri diferite, va depinde soarta în cursă a colegilor de echipă. Oase, Teleșpan, Ruby, Bogdan Boantă și George Vintilă, vedetele aflate pe traseu, vor fi anuntați în timp real de către Gina Pistol, prin intermediul stației, de avantajele sau dezavantajele pe care le au, în funcție de performanțele obținute de partenerii lor din concurs.

Cele cinci perechi rămase în concurs vor da totul pentru mult dorita imunitate, ce va trimite echipa câștigătoare a acestei etape cu un pas mai aproape de Mumbai, punctul final al aventurii de la Asia Express-Drumul Elefantului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×