Emisiunea Antitalent Live pe Antena 1, prima ediție de la ora 21:00

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/10/2019, 20:29
Emisiunea Antitalent Live pe Antena 1, prima ediție de la ora 21:00
Dan Bittman va prezenta emisiunea „Antitalent” de la Antena 1. Sursa foto: wowbiz.ro

Postul de televiziune Antena 1 va difuza în seara aceasta prima ediție din emisiunea „Antitalent”. Telespectatorii sunt așteptați să vadă ce se întâmplă în show-ul prezentat de Dan Bittman care se află în antiteză cu emisiunea „iUmor” și ia la rost, la propriu, toate emisiunile postului. Așadar, „Insula iubirii”, „iUmor” sau „X Factor” sunt emisiunile care vor fi comentate și analizate la sânge.

Emisiunea „Antitalent” va avea premiera în seara acesta pe Antena 1 de la ora 21:00

Noul show de la Antena 1 își propune să aducă în prim-plan comedia printr-o serie de parodii și skech-uri. Telespectatorii vor avea parte de scenete pline de haz și ironie la adresa emisiunilor difuzate chiar de Antena 1. Prin urmare, în emisiunea „Antitalent” se va reface traseul concurenților la audițiile X Factor, drama cuplurilor la Bonfire-ul de la Insula iubirii, clișeele programelor de teleshopping și multe alte surprize.

Emisiunea „Antitalent” este cel mai nou show care a intrat în grila postului de televiziune Antena 1. Premiera va avea loc în seara aceasta de la ora 21:00, iar prezentatorul Dan Bittman va face spectacol alături de invitatul special al primei ediții care este nimeni alta decât Zâna surprizelor, Andreea Marin. Cântărețul va face un gest uimitor și o va cere în căsătorie pe fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin va fi cerută în căsătorie de Dan Bittman
Andreea Marin este invitat special în prima ediție a emisiunii Antitalent de la Antena 1. Sursa foto: adevarul.ro

Care sunt vedetele care vor apărea pe sticlă în prima ediție a emisiunii

Andreea Marin nu va fi doar invitat special, ci va fi o prezență constantă și va lua parte la multe dintre parodii înfățișând diverse personaje din showbiz. Printre personalitățile care vor apărea în emisiunea Antitalent din seara aceasta se numără Irena Boclincă, Vlad Drăgulin, George Tănase, Ioan Bădeliță, Iuliana Călinescu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Andreas Silviu Mircescu, Ana Odagiu, Andreas Petrescu și Angel Popescu. Andrei Girjob și Florin Ristei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×