Andreea Marin, cerută în căsătorie de Dan Bittman! Totul s-a întâmplat în show-ul Antitalent de la Antena 1

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/10/2019, 17:09
Andreea Marin, cerută în căsătorie de Dan Bittman! Totul s-a întâmplat în show-ul Antitalent de la Antena 1
Dan Bittman va prezenta emisiunea „Antitalent” difuzată la Antena 1, de la ora 21:00, duminica. Sursa foto: b1.ro

O nouă emisiune va intra în grila de la Antena 1 de duminică, 20 octombrie. „Antitalent” este un show aflat în antiteză cu „iUmor” și va fi prezentat de Dan Bittman. În prima ediție care va fi difuzată pe micile ecrane de la ora 21:00 Andreea Marin va fi invitată special și va avea parte de o surpriză care o va lăsa fără cuvinte.

Dan Bittman o cere de soție pe „Zâna surprizelor” în emisiunea Antitalent

„Antitalent” este o emisiune unică în spațiul românesc care va contura conceptul de antivedetă. Surpriza emisiunii va fi Dan Bittman care se întoarce în televiziune și va fi gazda show-ul care se va difuza duminica de la ora 21:00. În prima ediție Andreea Marin va avea parte de surpriza vieții sale. Amfitrionul emisiunii se va așeza în genunchi în fața „Zânei surprizelor” și o va cere în căsătorie.

„Toată viaţa am fost aproape de tine şi nu am avut niciodată ocazia să îţi spun ce simt cu adevărat“, va spune Dan Bittman. Prezentatorul s-a pregătit temeinic pentru cererea în căsătorie și nu a uitat nici cel mai important detaliu, inelul. Andreea Marin va rămâne surprinsă, iar după o pauză scurtă îi va da răspunsul. „Te-ai gândit că asta este seara potrivită?!“ va spune vedeta, scrie okmagazine.ro.

Emisiunea se va difuza duminică pe Antena 1 de la ora 21:00
Dan Bittman o va cere în căsătorie pe Andreea Marin în prima ediție a emisiunii „Antitalent”. Sursa foto: voxbiz.ro

Ce spune Dan Bittman despre revenirea pe micile ecrane

„Nu îmi este greu să mă împart între acest proiect și concertele pe care le am cu Holograf, pentru că zilele de filmare sunt prestabilite, iar spectacolele le am, de obicei, pe final de săptămână. Încă din primul moment în care am dat REC am stabilit cu echipa o serie de pași de urmat, pentru a face acest proiect să meargă ca pe roate și a le aduce telespectatorilor un nou show, de calitate, care să îi țină cu zâmbetul pe buze”, a declarat Dan Bittman pentru  a1.ro. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×