Emil Rengle, după eliminarea de la emisiunea Ferma, Pro TV: „Mi-ar fi plăcut să fac baie cu Mihaela Rădulescu”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/02/2019, 10:10
Emil Rengle, după eliminarea de la emisiunea Ferma, Pro TV: „Mi-ar fi plăcut să fac baie cu Mihaela Rădulescu” GALERIE FOTO
Emil Rengle a plecat acasa de la Ferma 2019 cu un regret! Nu a facut baie cu Mihaela Radulescu

Emil Regle a părăsit emisiunea Ferma 2019 de la Pro TV cu un regret! Ar fi vrut să facă și el o baie cu nimeni alta decât cu prezentatoarea emisiunii, voluptoasa Mihaela Rădulescu!

Emil Regle a pierdut duelul cu Jorge și a fost nevoit săși facă bagajele și să părăsească popularul show de televiziune. ”Am avut ghinion, n-am fost atent. Am fost și foarte sigur că o câștig proba, pentru că mi s-a părut că o să mă descurc mai bine decât Jorge și atunci am luat foarte relaxat treaba asta. 

De ce l-a ales Emil Rengle pe Jorge pentru duel

L-am ales pe Jorge pentru că l-am auzit de mai multe ori că-i este dor de familie și atunci mă gândeam că este o slăbiciune de care aș putea să mă folosesc. Ăsta a fost primul motiv. Al doilea motiv a fost faptul că-l simțeam mai obosit și eram încrezător că o să fiu mai puternic ca el la probe”, a declarat Rengle pentru Pro Tv.

Emil Rengle l-a ales la duel pe Jorge

În timpul petrecut la FERMA, Emil Rengle a avut o relație specială cu Brigitte Năstase. ”În momentul în care am îmbrățișat-o, am fost foarte sincer, pentru că sunt fascinat de povestea ei din pușcărie. Eu mă uit la toate serialele de pe online cu pușcării. Dar când am îmbrățișat-o, parcă am îmbrățișat un frigider. Mai rece de atât nu putea să fie. Nu mi-a acceptat îmbrățișarea și aici mi-am dat seama că Brigitte nu are o problemă cu mine, ea are o problemă cu a primi dragostea oamenilor. Putea să fie oricine în locul meu. Ea nu este obișnuită să fie îmbrățișată. De atunci, a început acest joc. Eu flirtam cu ea pentru că îmi plăcea cum reacționa. Chiar o puneam în niște situații în care nu știa cum să reacționeze, o scoteam din zona de confort”.

Emil Rengle ar fi vrut-o parteneră de duș pe Mihaela Rădulescu, dar nu s-a putut

Rengle a fost și protagonistul celei mai comentante scene din acest sezon al emisiunii FERMA, atunci când a făcut baie cu Remus Boroiu.

”Baia pe care am făcut-o cu Remus a fost printre cele mai frumoase momente și vă zic și de ce. Pentru că, după o săptămână în care ești murdar, dormi în haine de schi, nu ai prieteni acolo, Remus a fost acel om cu care m-am conectat la un nivel foarte mișto. În momentul în care am făcut baie, am făcut baie cum aș face cu orice alt tovarăș. Mie nu mi se pare ieșit din comun să faci baie cu un tovarăș de-al tău. Eu așa sunt. Eu aș face baie cu toți de acolo. Cel mai mult mi-ar fi plăcut să fac baie cu Mihaela Rădulescu. Dar n-am putut. Mie nu mi se pare ceva deplasat”, a mărturisit Emil Rengle pentru protv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×