Emil Rengle a trecut la Kanal D. În ce show va putea fi văzut câștigătorul de la Românii au Talent

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/08/2019, 16:55
Emil Rengle a trecut la Kanal D. În ce show va putea fi văzut câștigătorul de la Românii au Talent
Emil Rengle se alătură juriului noii emisiuni de la Kanal D. Sursa foto: adevarul.ro

Emil Rengle,  devenit celebru după ce a câștigat ediția din 2018 a concursului Românii au Talent a trecut la Kanal D. Mai concret, începând din această toamnă, tânărul dansator și coregraf va putea fi urmărit în noul show Îmi Place Dansul, cu care postul trustului Dogan speră să cucerească.

Emil Rengle va face parte din show-ul Îmi Place Dansul

Rengle se alătură astfel juriului din care mai fac  parte  regizoara de teatru Beatrice Rancea şi coregrafa Cocuţa (Andra Eugenia Gheorghe), după cum a anunțat Kanal D, prin intermediul unui comunicat dat publicității recent. Chestionat pe marginea acestui subiect, câștigătorul sezonului 8 al emisiunii Românii Au Talent s-a declarat încântat de această nouă provocare.

Să încep colaborarea cu Kanal D este ca şi cum aş începe o nouă relaţie romantică. Eu sunt genul de om care atunci când se aruncă în ceva, o face fără rezerve, aşa că tot ce pot să vă spun este să vă ţineţi bine că aterizez! Colegi noi, producători, regizori, echipă nouă de filmare… abia aştept să îi cunosc pe toţi şi abia aştept să pornim în aventura «Îmi place dansul». Este exact emisiunea la care am visat dintotdeauna”, a dezvăluit Emil Rengle.

Emil Rengle te invită la castingul show-ului Îmi Place Dansul. Sursa foto: kanald.ro
Emil Rengle te invită la castingul show-ului Îmi Place Dansul. Sursa foto: kanald.ro

Emil Rengle, în postura de jurat al unei competiții de dans

Totodată, cunoscutul dansator a adresat un îndemn tuturor tinerilor care îşi doresc să îşi urmeze visul şi să îşi demonstreze talentul, acela de a se înscrie la castingul pentru competiţia care se va desfășura în toamnă.

Sunt nerăbdător să descopăr dansatori excepţionali, să mă las inspirat şi purtat de poveştile lor. Caut oameni talentaţi, dansatori cu vise, personalitate şi curaj. Audiţiile sunt încă în desfăşurare, aşa că, dacă îţi doreşti să ai o şansă în care să arăţi lumii cine eşti şi cât iubeşti dansul, acum este momentul tău”, le transmite Emil Rengle celor care vor să participe la concurs.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×