Elton John a rămas fără voce! Artistul a ieșit de pe scenă în aplauzele mulțimii

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/02/2020, 16:39
Elton John a rămas fără voce! Artistul a ieșit de pe scenă în aplauzele mulțimii
Elton John a rămas fără voce la un concert din Noua Zeelandă. SUrsa foto: hepta.ro

Probleme pentru Elton John la un concert din Noua Zeelandă, când a fost nevoit să abandoneze spectacolul din cauza vocii sale, care nu l-a mai ajutat deloc. Celebrul artist știa că suferă de pneumonie, dar, ca un adevărat profesionist ce este, a susținut concertul.

Elton John a rămas fără voce la un concert din Noua Zeelandă

Oamenii s-au înghesuit la concertul lui Elton John, iar timp de o oră și jumătatea aceștia au cântat și au dansat pe melodiile deja intrate în istoria muzicii. Toate acestea până când artistul pur și simplu nu a mai putut continua.

Momentul de duminică, de la Mount Smart Stadium din Auckland, a fost filmat de foarte mulți fani ai cântărețului, iar din imagini se vede cum artistul se oprește în timp ce cânta melodia „Rocketman”, deoarece a rămas fără voce. Se poate vedea cu ochiul liber că Elton John nu mai poate continua. Artistul, care cânta deja de o oră şi jumătate, a părăsit scena foarte supărat, în aplauzele frenetice ale fanilor săi.

Artistul a cântat bolnav de pneumonie

Ulterior, Elton John a scris pe contul său de pe reţeaua de micro-blogging Twitter că a fost diagnosticat cu o formă uşoară de pneumonie, dar a decis totuşi să ofere publicului „cel mai bun show uman posibil”.

„Am cântat din tot sufletul, până ce vocea mea nu a mai făcut faţă. Sunt dezamăgit, foarte supărat şi îmi pare rău. Am oferit tot ceea ce am putut”, a mai scris artistul, potrivit tmz.com.

Artistul, ajuns la vârsta de 72 de ani, susţine în prezent turneul său de adio, The Farewell Yellow Brick Road, care a debutat în anul 2018 şi va dura nu mai puțin de trei ani.

Sir Elton John a primit în urmă cu o săptămână un premiu Oscar pentru piesa „(I’m Gonna) Love Me Again”, din filmul inspirat chiar din viața sa, „Rocketman”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×