Elevă din Reșița, mesaj pentru clasa politică din România: „Corupţia mă sufocă. Ce viitor îmi oferiţi?”

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 13:55
Elevă din Reșița, mesaj pentru clasa politică din România: „Corupţia mă sufocă. Ce viitor îmi oferiţi?” GALERIE FOTO

Mesajul unei eleve din Reșita pentru clasa politică a devenut viral pe rețelele sociale și are deja peste 8.000 de vizualizări pe YouTube. „Corupţia mă sufocă. Ce viitor îmi oferiţi?”, întreabă fata de 12 ani.

Elevă din Reșița, mesaj pentru clasa politică din România

Andreea este o elevă cu mari așteptări de la clasa politică și a decis să ia atittudine. „Mă numesc Andreea. Am decis să iau atitudine împotriva politicienilor care îmi fură viitorul. Cu fiecare minciună, cu fiecare decizie proastă, ei vorbesc nimicuri. Timp în care cei mulţi ca mine suferă, iar natura moare. Aerul nostru e greu de respirat. Apa de băut trebuie deja cumpărată. Ne înecăm în gunoaie. Corupţia mă sufocă. Ce viitor îmi oferiţi, dragi politicieni?”, spune eleva.

„Eu nu pot vota încă, dar sunt liberă să vorbesc şi să vă cer să luaţi aminte la ce v-am spus acum. Deoarece paharul s-a umplut! Eu sunt doar Andreea, din Reşiţa, elevă la şcoala gimnazială şi vorbesc în numele naturii şi a milioanelor de copii din România”, adaugă ea.

Ce spun internauții

Mulții dintre internauții care comentează pe YouTube o felicită pe Andreea pentru clipul în care îi pune la punct pe politicieni. „Speranța noastra sunt acești copii curați și curajoși! Le mulțumim”, scrie o femeie, impresionată de mesajul elevei.

„Fă-ți singură viitorul, muncește pentru tine și dacă nu îîi place țara asa cum e, mergi în alta tara. Din păcate, nu vei schimba nimic cu acest clip (asta e realitatea), atâția am fost la proteste și sunt atâția oameni care au încercat acelasi lucru și nimic nu s-a schimbat. Politicienii sunt conștienți că fură, că mint, că ne fac pe față ca pe niște proști. Problema țării e corupția și o grămadă de oameni care fură. Singura șansă a fiecăruia e să se străduiescă să devină bun, să nu lenevească”, spune un alt internaut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×