Elena Udrea, vizite tot mai dese în pușcărie! „Singurul corupt din epoca Basescu”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 12:28
Elena Udrea, vizite tot mai dese în pușcărie! „Singurul corupt din epoca Basescu”

Elena Udrea primește tot mai des vizite în pușcăria din Costa Rica. Într-o intervenție telefonică la Antena3, Bogdan Chirieac a discutat despre vizitele Liei Stanca, dar și despre faptul că Elena Udrea a rămas fără prieteni și că o duce extrem de prost în închisoare.

„Acum fiindca are probleme inimaginabile, practic tortura la care e supusă, toată lumea fuge de dansa (n.r. Elena Udrea). (…) Acolo este o zonă turistică ce necesită investiții, iar dacă doamna încearcă să iasă din afacere…interesant e felul în care o mulțime de oameni mai putin sensibili s-au îndepărtat complet de doamna Udrea, care în acest moment este singurul corupt din epoca Basescu”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena3.

Elena Udrea primește tot mai des vizite în închisoare

Lia Stanca nu este doar prietena Elenei Udrea, aceasta este și partenera de afaceri a fostului ministru al Turismului. Cele două sunt partenere în afacerea de la Băile Bochiș, iar Lia Stanca a recunoscut că îi face vizite dese Elenei Udrea.

„Am fost în Costa Rica și am să mai merg. Discut cu Elena Udrea la telefon în fiecare zi. Și despre Băile Boghiş și despre orice alt subiect. Nu sunt probleme cu acționariatul cu Elena Udrea. Faptul că am făcut o asociere și nu a reușit să ducă la bun sfârșit tot planul investițional prevăzut înainte de asociere, eu nu o consider asta decât o încercare a mea care a dus la o reușită parțială”, declara Lia Stanca, în urmă cu puțin timp.

5 milioane de lei a girat Elena Udrea -în urmă cu trei ani – pentru investițiile din stațiunea Băile Boghiș. Totul este blocat acum, iar lia încearcă să o convingă pe Elena să gireze cu bani cash, pentru a salva stațiunea turistică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×