Elena Udrea susține că i-a dat o geantă Chanel lui Kovesi. Cât a costat accesoriul cadou

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 08:34
Elena Udrea susține că i-a dat o geantă Chanel lui Kovesi. Cât a costat accesoriul cadou GALERIE FOTO
Elena Udrea spune ca i-a dat mita Laurei Codruta Kovesi o geanta de 5000 de euro

Fostul ministru Elena Udrea susține că atât ea cât și alți politicieni i-au dat mită Laurei Codruța Kovesi sub formă de diverse cadouri de valoare. Printre acestea, fosta șefă a DNA este acuzată că ar fi primit blănuri, poșete, bijuterii și alte lucruri scumpe.

Laura Codruța Kovesi, acuzată că a luat mită o geantă de 5.000 de euro

Elena Udrea a spus că i-a oferit Laurei Codruța Kovesi o geantă Chanel în valoare de mai mult de 5.000 de euro. Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a negat că ar fi primit vreodată ceva de la Elena Udrea. Elena Udrea a spus în trecut că Laura Codruța Kovesi ar trebui să fie condamnată la 6 ani de închisoare, deoarece ar fi comis aceeași infracțiune de care este acuzată și ea, în dosarul Gala Bute.

„Buna seara! Sper ca sunteti bine. Referitor la subiectul zilei in Romania, acuzarea doamnei Kovesi, un prim comentariu, aici, pe Facebook. Aparatorii dansei in special, sustin ca nu este grav si nici nu e luare de mita faptul ca i-a cerut lui Sebastian Ghita sa plateasca un avion privat cu care sa il aduca in tara pe fugitul Nicolae Popa, in 2009.

mita Laura Codruta Kovesi
Așa ar arată geanta pe care ar fi primit-o drept mită de Laura Codruța Kovesi

„Bute nu a boxat la mine în sufragerie”

Udrea a reclamat faptul că a fost acuzată de Kovesi pentru că l-a adus pe Lucian Bute să boxeze în România. As fi fost inclinata sa ii iau apararea si sa spun si eu la fel, daca in cazul meu lucrurile nu ar fi identice. Adica, eu am fost acuzata de doamna Kovesi ca l-am adus pe Lucian Bute sa boxeze in tara lui, unde milioane de romani isi doreau sa il vada boxand si nimeni nu a fost in stare sa organizeze un meci al acestuia in Romania. 

Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine in sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezenta lui la acea Gala de box, cunoscuta ca Gala Bute. Singurul castig pe care doamna Kovesi l-a identificat, au fost aplauzele pe care le-as fi primit, adica imaginea buna pe care mi-as fi facut-o…

„Justiția nu e egală pentru toți, e doar pentru căței?”,

Si am fost condamnata 6 ani cu executare pentru asta si s-a dispus de catre un complet ilegal constituit (din care a facut parte si domnul judecator Ionut Matei) si confiscarea de la mine a unei sume egala cu suma platita de ministerul pe care il conduceam pentru promovarea Romaniei in timpul acestui meci de box!!!

Atunci de ce se mira ea si sustinatorii ei ca este acuzata ca a luat mita suma de bani reprezentand contravaloarea inchirierii avionului privat si ca a avut si un castig de imagine, pe langa vacanta cu spp-istul in Indonezia, cu avionul privat, unde ea nu avea ce sa caute?  Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o si ar trebui sa primeasca minim 6 ani de puscarie, plus sa fie obligata sa ii dea banii inapoi lui Ghita… Sau justitia nu e egala pentru toti, e doar pentru catei?”, a scris Elena Udrea pe contul său de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×