Elena Udrea face botezul fiicei sale în România? Informații de ultimă oră

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 21:51
Elena Udrea face botezul fiicei sale în România? Informații de ultimă oră GALERIE FOTO
Elena Udrea ar putea face botezul fiicei sale in Romania

Elena Udrea ar putea reveni în țară pentru a-și boteza fetița, deoarece în Costa Rica nu sunt biserici catolice! Un alt semnal în acest sens ar fi și faptul că Elena Udrea i-a făcut pașaport micuței Eva, ajunsă acum la șase luni de zile! În mod normal, în România, copiii se botează la trei luni, așadar fiica Elenei Udrea trebuia deja botezată, însă problemele mamei sale cu justiția din România au făcut practic imposibil acest lucru.

Elena Udrea ar putea face botezul fiicei sale în România

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a dezvăluit presei încă din decembrie, după ce Elena Udrea a fost eliberată, despre posibilitatea venirii lor în ţară, pentru a-şi creştina copilul. “Acum că Elena e din nou acasă ne dorim să venim în ţară ca să o botezăm pe Eva”, a declarat acesta pentru Click!.

Avocatul Elenei Udrea a dezvăluit faptul că Elena Udrea a obţinut paşaport pentru fetiţa ei. „Este foarte tentată să revină în ţară şi să renunţe la orice fel de cerere. Eu am învăţat că legea este egală pentru toţi, indiferent ce calitate au aceştia. Faptul că aplicarea legii se va face la fel pentru toţi nu este un lucru rău.

Elena Udrea botez Romania
Elena Udrea i-a facut pasaport micutei Eva

Udrea, mesaj tulburător cu ocazia zilei de 8 Martie

Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă şi din faptul că a şi obţinut pentru fetiţă paşaport. Asta înseamnă că se gândeşte foarte serios să se întoarcă în România, dar trebuie să îşi asume şi riscuri”, a spus Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, la Antena3.

Elena Udrea le-a transmis un mesaj tuturor mamelor, cu ocazia zilei de 8 martie. Udrea a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare alături de mama şi de fiica ei.

Alături de imagine, Elena a transmis o urare tuturor mamelor din lume: „Cea mai mare, mai profundă şi mai frumoasă iubire, dar şi cea mai grea suferinţă sunt ale unei mame pentru copilul ei. Sunt o iubire şi o suferinţă totale. Nu am iubit până când Eva a venit în viaţa mea şi nu am suferit până când am fost despărţită de ea”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×