Elena Udrea, pasionată de astrologie! Marcată de alinierea planetelor: „De astăzi, lumea nu va mai fi la fel”

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
12/01/2020, 14:49
Elena Udrea, pasionată de astrologie! Marcată de alinierea planetelor: „De astăzi, lumea nu va mai fi la fel”
Elena Udrea, pasionată de astrologie

Elena Udrea a devenit pasionată de astrologie! Fostul ministru al Turismului a postat un anunț foarte optimist pe pagina sa personală de Facebook, în care spune că ne așteaptă vremuri foarte bune, iar principalul motiv este…planeta Saturn!

Elena Udrea, pasionată de astrologie

Fostul ministru al Turismului spune că vin vremuri bune, însă depinde de fiecare dintre noi dacă vom ști să profităm de aceste ocazii pe care Universul ni le va scoate în cale.

”De astazi lumea nu va mai fi la fel. Urmeaza schimbari uriase in plan colectiv dar si personal. Suntem invitati de Univers sa lasam trecutul apasator in urma si sa pasim intr-o etapa noua a vietii, una mai buna.

”Eu vă urez tuturor succes”

Depinde insa de fiecare sa fie in stare sa profite de acest moment fabulos, sa faca aceasta schimbare, sa renunte la tot ce ii provoaca rau, il tine pe loc si sa plece mai departe spre implinirea personala dorita. Eu va urez tuturor succes!”.

Așadar, Elena Udrea se pregătește să se bucure din nou de succes. La sfâtșitul anului 2019, instanța supremă a admis cererea formulată de fostul ministru al Turismului pentru sesizarea Curții Consituționale cu o excepţie de neconstituţionalitate a unui articol din Codul de procedură penală.

Totul s-a petrecut în cadrul unei căi extraordinare de atac prin care Udrea nu a ezitat și a solicitat rejudecarea de la zero a dosarului „Gala Bute”, în care avea o condamnare de 6 ani închisoare.

Fostul ministru al Turismului a fost acuzată în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Aceasta a fugit în Costa Rica înainte de pronunţarea sentinţei, dar a ales să revină, în cele din urmă, în țară după ce instanţa supremă a suspendat executarea pedepsei în cazul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×