Schimbări importante în astrologie! Ce înseamnă tranzitul lui Uranus în Taur și cum vor fi afectați bărbații: “Vor plânge până în 2026”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 17:24
Schimbări importante în astrologie! Ce înseamnă tranzitul lui Uranus în Taur și cum vor fi afectați bărbații: “Vor plânge până în 2026” GALERIE FOTO
Se anunță schimbări astronomice! Planeta Uranus este în Taur

Se indică schimbarea astronomică ce arată că Uranus va fi în Taur până în anul 2026. Specialistul Daniela Simulescu a publicat un mesaj pe un site de socializare unde comentează situația și schimbările care vor continua să curgă pentru nativi. „În următorii șapte ani nu vor mai plânge ele că nu își găsesc „prințul de pe calul alb”. Și apropo: sintagma „sufletul pereche” (altă invenție dăunătoare) va dispărea treptat. Ci vor plânge bărbații. De ce? Pentru că se vor aștepta să o găsească pe „frumoasa din pădurea adormită”, „întruchiparea mămicii” sau „zâna cea bună”.

Schimbări astronomice! Uranus rămâne în Taur până în 2026

Daniela Simulescu a anuțat că vin perioade extrem de interesante pentru doamne și domnișoare. De asemenea, se indică faptul că domnii trebuie să fie înarmați cu șarm pentru că este momentul în care se formează cele mai multe cupluri. „Tranzitul lui Uranus în Taur, până în 2026, va schimba total modul cum este văzută feminitatea la nivel global. Taurul este semnul conservatorismului, al fertilității, al confortului și al feminității clasice.

Zodie de altfel guvernată de Venus, planeta corespondență Zeiței Afroditei. Dar Uranus (excentricul, androginul, rebelul, independentul) este ca un extraterestru care, când o ia la puricat pe Venus, nu dă doi bani pe „că așa trebuie să se comporte o fată”, „că trebuie să fii mai manierată” etc. Ci îi va deschide orizonturile astfel încât să vadă total diferit lumea. Cu siguranță, lupta pentru egalitate de drepturi va cunoaște noi direcții, iar femeile își vor da seama că de ele depinde să primească ceea ce merită, nu de mila altora”, a precizat sursa citată.

Schimbare astrologică! Uranus este în Taur
Schimbare astrologică! Uranus este în Taur

Uranus în Taur

Uranus a ieșit în urmă cu 8 ani de zile din Berbec, iar mai apoi a intrat în Taur. Din cauza mișcării retrograde care a început în august, s-a reîntors în Berbec în luna noiembrie. Uranus poate fi vestitorul unor experiențe deosebite, astfel că stă destul de mult pe fiecare semn zodiacal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×