Horoscop zilnic: duminică, 17 martie 2019. O zodie întâmpină probleme în relația cu membrii familiei

Alexandra Chivu   
în Horoscop
16/03/2019, 15:02
Horoscop zilnic: duminică, 17 martie 2019. O zodie întâmpină probleme în relația cu membrii familiei GALERIE FOTO
Horoscop zilnic: duminică, 17 martie 2019

Potrivit horoscopului zilnic, duminică, 17 martie 2019, relația unei zodii cu membrii familiei este distorsionate. E adevărat că este dificil să se ajungă la pace pe teme legate de patromoniu sau de ralații în familie, însă cu puțină deschidere, sinceritate, calm și diplomației sigur se poate ajunge la un rezultat bun.

Horoscop zilnic: duminică, 17 martie 2019

Cei vizați de astrologi, însă în mod pozitiv, sunt nativii zodiei Pești. Aceștia se vor bucura de oamenii dragi în a doua zi de weeked, ba chiar le vor face o bucurie. Așadar, se anunță numai soare în ziua de duminică a nativilor zodiei.

Horoscop zilnic: duminică, 17 martie 2019. O zodie întâmpină probleme în relația cu membrii familiei
O zodie întâmpină probleme în relația cu membrii familiei

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt cei care întâmpină probleme în familie. Relația cu membrii ei s-a deteriorat în timp, iar acum este momentul să repari ceva. Niciodată nu va fi prea târziu pentru familie, căci sunt singurii oameni care îți vor fi alături orice ar fi, însă tot e bine să te grăbești.

Taur

Există o doză mare de necunoscut ce îți poate strica unele relații ori te poate întâzia la drum. De asemenea, duminică, 17 martie, porți dialoguri cu cei apropiați, dialoguri care sunt încărcate de subiectivism.

Gemeni

Banii și implicațiile lor sunt aspectele principale din ziua de duminică. Este posibil să primești o sumă de bani, drept plată pentru o activitate executată perfect la locul de muncă.

Rac

Weekendul are o energie nemaipomenită pentru tine, ce îți oferă inspirație și multă poftă de viață. Ai dorința continuă de a depăși oameni, însă din acest weekend ar fi bine să apeși pedala de frână.

Leu

Duminică, 17 martie 2019, ar fi bine să stai departe de ochii și zgomotul lumii. Plimbă-te în aer liber, relaxează-te și uită de griji pentru un minut.

Fecioară

Întâmpini dificultăți în mediul social. E recomandat să fii prudent la oamenii pe care îi ții aproape, pentru că sub masca prieteniei se ascund obiective personale greu de intuit.

Balanță

Lumea este cu o chii pe tine, căci vei fi nevoit să dai explicații unor persoane oficiale. Sunt posibile reproșuri din partea oamenilor din jur.

Scorpion

Este o zi favorabilă pentru a vedea filme, pentru a purta discuții pozitive, care îți vor aduce numai bine în viață. Călătoriile în străinătate ori dialogurile cu cei aflați departe sunt teme interesante în a doua zi de weekend.

Săgetător

Ești preocupat de bani, în special de bunuri. Astrologii îți recomandă să te ocupi atent de datorii, chiar dacă este vorba doar de facturi, credite sau simple obiecte împrumutate.

Capricorn

Duminică ești interesat de relațiile parteneriale. Omul cu care îți împarți viața te provoacă la discuții interesante, însă presărate și cu reproșuri.

Vărsător

Ziua îți aduce trebuie casnice și multe treburi casnice. De altfel, în sfera muncii se ascund multe iluzii și dezamăgiri, pe care ai dori să le schimbi, însă știi că nu e momentul oportun.

Pești

Despre Pești, numai de bine! Duminica este cu adevărat o zi de duminică pentru ei, căci se vor bucura de soare, se vor relaxa și toate alături de persoana iubită sau chiar de familia întreagă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×