Elena Udrea, o nouă fotografie cu fetița ei, Eva Maria. Fostul ministru a dezvăluit ce povești îi citește micuței sale

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/01/2020, 10:48
Elena Udrea, o nouă fotografie cu fetița ei, Eva Maria. Fostul ministru a dezvăluit ce povești îi citește micuței sale
Elena Udrea a postat o nouă fotografie cu fetița ei, Eva Maria. Sursa foto: Facebook

Elena Udrea se bucură de timpul liber pe care îl are, dedicându-l în totalitate creșterii fetiței sale, Eva Maria. Fosta consilieră a lui Traian Băsescu, cea care fusese ”refugiată” în Costa Rica până anul trecut, îi ține la curent pe internauți cu tot ceea ce face.

Elena Udrea, o mămică devotată

Udrea a scris pe pagina ei de Facebook că i-a citit Evei „Capra cu trei iezi”, profitând de faptul că nu mai e caz de război, după ce s-au liniștit lucrurile pe planetă.

„Wow… în seara aceasta am spus prima poveste copilului meu… nu mi-am imaginat vreodată momentul acesta. Luată pe nepregătite, am povestit Capra cu trei iezi. Din fericire, Eva a adormit atunci când lupul a mâncat iezii, pentru că nu mi-am amintit finalul. Cum a reuşit capra să îi salveze până la urmă?”, a scris Udrea pe Facebook.

Udrea a vorbit recent despre cum e să fii mamă

„P.S: Dacă am scăpat de război, avem timp de poveşti. La mulţi ani în 2020!”, a mai scris fostul ministru al Turismului.

Înainte de Crăciun, Udrea a fost în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D în care a vorbit despre cât de mult i s-a schimbat viața de când i s-a născut fetița și cum a afectat-o experiența din Costa Rica, acolo unde a stat o perioadă în arest.

„Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar nașterea Evei m-a schimbat”, a mărturisit Udrea în decembrie anul trecut.

„Când e copilul tău, îl crești tu, când e acolo și vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăiești asta nu poți înțelege”, mai spunea politiciana la Teo Show.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×