Elena Udrea își botează fetița. Detalii despre evenimentul de astăzi. Fostul ministru a ales nașii

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
20/09/2019, 10:50
Elena Udrea își botează fetița. Detalii despre evenimentul de astăzi. Fostul ministru a ales nașii
Elena Udrea se pregătește de botezul fetiței. Sursa foto: capital.ro

Elena Udrea are și motive de bucurie după toate momentele dificile din ultima vreme. Fostul ministru al Turismului și iubitul său, Adrian Alexandrov își vor boteza vineri fetița. Cei doi au ales ca micuța să fie creștinată chiar în ziua în care împlinește vârsta de un an. Traian Băsescu nu va fi nașul copilului, cuplul optând ca părinții spirituali ai fetiței să fie niște prieteni apropiați. Conform Antena 3, micuța ar urma să aibă chiar două perechi de nași. Dana Budeanu a fost una dintre nașe.

Elena Udrea a lipsit de la proces pentru a-și boteza fetița

De altfel, pentru a pune la punct ultimele detalii ale unuia dintre cele mai importante evenimente din viața sa, Elena Udrea a fost nevoită să lipsească de la Curtea de Apel, unde a avut loc primul termen al porcesului în care este acuzată de trafic de influență și spălare de bani. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, fostul ministru al Turismului și-a anunțat întoarcerea în România, precizând că a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica.

Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare”, a scris Elena Udrea pe contul personal de Facebook.

Elena Udrea este hotărâtă să înceapă o nouă viață în România, alături de iubitul său și micuța Eva Maria. Sursa foto: click.ro
Elena Udrea este hotărâtă să înceapă o nouă viață în România, alături de iubitul său și micuța Eva Maria. Sursa foto: click.ro

Traian Băsescu nu va fi nașul Elenei Udrea

Deși s-a speculat în nenumărate rânduri că Traian Băsescu va fi nașul fetiței sale, Elena Udrea a negat vehement acest lucru, precizând că micuța Eva Maria va avea două perechi de nași, prieteni apropiați ai cuplului. În plus, fostul ministru susține că nu va mai pleca din țară, fiind pregătită să facă față proceselor în care este implicată.

Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.
Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi. Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu
”, a mai transmis Elena Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×