Elena Udrea face botezul fetiței sale în România! Când are loc petrecerea

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/08/2019, 14:00
Elena Udrea face botezul fetiței sale în România! Când are loc petrecerea GALERIE FOTO
Când își botează Elena Udrea fiica

S-a aflat când își botează Elena Udrea fiica! Elena Udrea se pregătește să-și creștineze fetița, pe micuța Eva Maria! Fericitul eveniment va avea loc în România, așa cum visa fostul ministru al Turismului atunci când era în Costa Rica! Elena Udrea a încercat să-și boteze fetița și când s-a aflat departe de casă, dar nu a găsit nicio biserică creștină. Mai avea puțin și o boteza pe fetiță în religia catolică, după cum au mărturisit apropiați ai săi.

Când își botează Elena Udrea fiica

Acum, Elena Udrea radiază de fericire, deși în urmă cu câteva luni a trecut prin Iad, în închisoarea ”El Buen Pastor”, din Costa Rica. Fostul ministru a lăsat totul în urmă și pare foarte mulțumită de faptul că își poate boteza copilul acasă, în România, alături de familie și prieteni. Elena Udrea și Adrian Alexandrov au decis ca petrecerea de botez să aibă loc chiar când fiica lor va împlini un an!

”Elena este fericită că poate să îşi boteze fetiţa în aceeaşi credinţă. Dacă ar mai fi stat în Costa Rica, ar fi fost nevoită să o boteze la catolici, dar iată că ruga i-a fost ascultată. Micuţa Eva va fi creştinată luna viitoare. Împlineşte un an şi nu e cazul să mai amâne acest frumos eveniment.

Când își botează Elena Udrea fiica
Când își botează Elena Udrea fiica

Elena Udrea nu vrea o petrecere grandioasă

Naşii au fost aleşi şi ei, însă nu vrea să le dezvăluie identitatea. După botez, familiile celor doi şi câţiva prieteni foarte apropiaţi vor merge la un restaurant. Nu îşi doresc o petrecere grandioasă”, au declarat pentru Click! prieteni din preajma celor doi.

Elena Udrea s-a întors în România la începutul lunii iulie. Ea fugise în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnarea din dosarul ”Gala Bute”. Arestată de Interpol după ce a primit sentiţa definitivă de 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, ea a fost eliberată după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis suspendarea executării pedepsei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×